آیدانیتو > کارشناسی ارشد مخابرات
مهندسی برق-مخابرات

کارشناسی ارشد مخابرات






ارشد مخابرات

گرایش مخابرات از جمله گرایش های شناخته شده در ارشد مهندسی برق به شمار می رود. گرایشی که با فراهم کردن امکان ایجاد و شکل گیری ارتباطی آسان، امن و پرسرعت بین دو یا حتی چند کاربرد  مختلف در اماکنی جداگانه سعی در ایجاد تحولی عظیم در زندگی انسان ها داشته است. از جمله آثار و پیامدهای مثبت گسترش رشته مهندسی مخابرات می توان از ماهواره های تحقیقاتی، ارتباطی، اینترنت، تلویزیون و رادیو نام برد. در مجموع می توان توانمندی ها و مهارت های کارشناسان ارشد مخابرات را در بهینه سازی، تعمیر و تجهیز انواع شبکه های مخابراتی و طراحی کردن دکل های مخابراتی، رادارها، سیستم های بی سیم و آنتن ها خلاصه کرد. البته این قبیل از افراد دستی نیز در رمز نگاری و طراحی کردن سیستم های کدینگ، فیبر نوری، مخابرات سیار و مدارها دارد. در این مقاله، به بحث پیرامون ارشد مخابرات برای شما دوستان گرامی می پردازیم. پی ما را همراهی کنید تا اطلاعاتی ضروری را در رابطه با ارشد مخابرات بدست آورید. باید عرض کنیم که گرایش مخابرات خود به زیر شاخه هایی نیز تقسیم بندی می شود که در زیر به ذکر آن ها برای شما می پردازیم.

ردیف

زیرشاخه های ارشد مخابرات

1

شبکه های مخابراتی

2

مخابرات میدان و موج

3

مخابرات امن و رمزنگاری

4

مخابرات سیستم

5

مخابرات توری

در ادامه این مطلب مفید، شماری از این شاخه های ارشد مخابرات را خدمتتان توضیح می دهیم.

شاخه مخابرات نوری

شاخه مخابرات نوری از جمله بهترین شاخه های گرایش کارشناسی ارشد مخابرات به شمار می رود. در تعریف مخابرات نوری می توان گفت که مخابرات نوری به هر شکل از انتقال اطلاعات و داده که نور در آن به عنوان واسطه انتقال مطرح باشد گفته می شود. از جمله مهم ترین خصوصیات و ویژگی های مخابرات نوری تسهیل، دقت و سرعت است.

شاخه مخابرات امن و رمزگذاری

شاخه مخابرات امن و رمزگذاری برای نخستن بار در سال تحصیلی 1378 هجری شمسی اقدام به جذب و پذیرش دانشجو در پژوهشکده الکترونیک دانشگاه صنعتی شریف وابسته به دانشکده مهندسی برق این دانشگاه در دوره کارشناسی ارشد کرد. عمده فعالیت متخصصان و کارشناسان مخابرات امن و رمزگذاری در زمینه ارسال کردن و دریافت امن انواع مختلف اطلاعات است که در مجموع مسائلی از جمله امنیت در انتقال اطلاعات، الگوریتم های رمزنگاری، شبکه های کامپیوتری و پردازش سیگنال را در بر می گیرد.
در صورتی که مایل به انتخاب رشته مخابرات به عنوان یکی از گرایش های رشته مهندسی برق هستید اما اطلاعات خوبی در مورد آن ندارید می توانید از مشاوران آیدانیتو کمک بگیرید. حتماٌ با آن ها تماس بگیرید. 

شاخه مخابرات سیستم

در دنیای امروزی و هم زمان با پیشرفت و توسعه تکنولوژی و استفاده فراوان از وایرلس و موبایل و همین طور پردازش سیگنال ها و اطلاعات شاهد اهمیت یافتن این شاخته در دنیا بودیم. از جمله موضوعات مورد بحث در مخابرات سیستم می توان به وایرلس و شبکه، مخابرات نوری، داده های عظیم و پردازش سیگنال اشاره کرد.

چارت درسی ارشد مخابرات سیستم

در این قسمت به ذکر چارت درسی کارشناسی ارشد مخابرات سیستم برای شما دوستان گرامی می پردازیم.

دروس ارائه شده در ارشد مخابرات سیستم

مخابرات سلولی

فرایندهای تصادفی

تئوری پیشرفته مخابرات

روش تحقیق

سیستم های مخابرات بی سیم، شبکه های مخابراتی

تئوری تخمین

پردازش سیگنال دیجیتال پیشرفته

مخابرات دیجیتال

مخابرات دیجیتال

پایان نامه

 

 

چارت درسی ارشد مخابرات شبکه

در پایان این مقاله، شماری از دروس ارائه شده در ارشد مخابرات شبکه را خدمت شما بر می شماریم.

چارت درسی ارشد مخابرات شبکه

سوئیچینگ و مسیردهی شبکه/مباحث ویژه1

روش تحقیق

شبکه های کامپیوتری پیشرفته

مخابرات سلولی

تئوری پیشرفته مخابرات

 

 در این مقاله به تحلیل و بررسی ارشد مخابرات پرداختیم. پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات جامع تر سری هم به مقاله انتخاب رشته ارشد برق-مخابرات سیستم 98 بزنید.
مشاوران آیدانیتو می توانند اطلاعات جامع و کاملی را در رابطه با ارشد مخابرات در اختیار شما قرار دهند. پس حتماٌ با آن ها تماس بگیرید.


1 دیدگاه در “کارشناسی ارشد مخابرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *