انتخاب رشته ارشد

انتخاب رشته ارشد 99

انتخاب رشته ارشد 99

بعد از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در تاریخ 16 و 17 مرداد، اعلام نتایج اولیه به صورت کارنامه کتبی و بعد از آن انتخاب رشته انجام می شود. انجام درست انتخاب رشته ارشد 99، دغدغه اکثر داوطلبانی است که قصد ورود به دانشگاه را دارند. وجود این دغدغه منطقی است چرا که حل صحیح مسئله انتخاب رشته که دارای اصول و ضوابط خاص خود است، داوطلبان را به قبولی نزدیک تر می کند. در ادامه به زمان، شرایط و اصول آن بهتر می پردازیم.

زمان انتخاب رشته ارشد 

بعد از انتشار کارنامه اولیه در دهه دوم شهریور داوطلبانی که دارای شرایط انتخاب رشته ارشد باشند، می بایست در تاریخ مشخص شده برای انتخاب رشته آماده شوند. زمان انتخاب رشته ارشد دانشگاه های سراسری بر طبق دفترچه در همین بازه خواهد بود و برای متقاضیان دانشگاه آزاد، زمان دقیق انتخاب رشته توسط سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد  اعلام می شود. انتخاب رشته ارشد در تاریخ های مشخص شده و به پایان رساندن آن در مهلت انتخاب رشته ضروری است. چرا که برای تمدید زمان آن نمی توان نظری قطعی داد.

شرایط انتخاب رشته ارشد 

کسانی می توانند در انتخاب رشته ارشد شرکت کنند که دارای شرایط و ضوابط آن باشند. شرایط انتخاب رشته ارشد را داوطلبانی دارند که بر طبق کارنامه اولیه و نمره کل اکتسابی توانسته اند مجاز به انتخاب رشته در هر یک از کد ضریب ها در دوره های مختلف شبانه، روزانه، پیام نور، غیر انتفاعی، پردیس خودگردان و دانشگاه آزاد شده باشند. این متقاضیان می توانند در زمان انتخاب رشته با توجه به اصول انتخاب رشته ارشد، 100 کد رشته محل را در فرم انتخاب رشته اینترنتی وارد نمایند.

نحوه انتخاب رشته ارشد 

انتخاب رشته ارشد به صورت اینترنتی و از طریق سایت سازمان سنجش انجام می شود. البته داوطلبان دانشگاه آزاد می بایست به سایت آزمون این دانشگاه برای انجام انتخاب رشته مراجعه کنند. در هر دو انتخاب رشته سراسری و آزاد، امکان انتخاب 100 کد رشته محل وجود دارد و متقاضیان دانشگاه آزاد برای ورود به سامانه، لازم است کارت اعتباری را خریداری کرده و با وارد نمودن کد دسترسی، انتخاب رشته را انجام دهند. در فرم انتخاب رشته، بندهای زیر وجود دارد و در صورتی که یکی از آنها تیک زده شود، به داوطلب اجازه انتخاب رشته داده می شود.
1- اطلاعات مربوط به رشته، محل و معدل دوره لیسانس که مورد تأیید است.
2- اطلاعات مربوط به محل، رشته و معدل دوره لیسانس که مورد تأیید نیست.
3- حداکثر تا پایان شهریور 99 در دوره کارشناسی فارغ التحصیل می شوم. عواقب تأیید یا رد هر یک از این فیلدهای سه گانه بر عهده ی داوطلب خواهد بود. انتخاب کد محل های مورد نظر متقاضی در فرم اینترنتی انتخاب رشته بایستی با دقت درج گردد. چرا که بعد از پایان زمان انتخاب رشته و مهلت ویرایش، تحت هیچ شرایطی تغییر نخواهند کرد. برای انجام یک انتخاب رشته اصولی و حرفه ای به موارد زیر عمل کنید:
  • کارنامه های افراد پذیرفته شده سالهای گذشته را بررسی کنید و از محدوده های قبولی هر یک از دانشگاه های سراسری و آزاد با توجه به درصدهای دروس و رتبه های کسب شده در کد ضریب رشته مورد نظر خود اطلاعاتی به دست آورید. این کار را خودتان انجام دهید یا از افراد متخصص کمک بگیرید.
  • ظرفیت های ورودی را بررسی کنید و به سهمیه ها توجه داشته باشید.
  • اولویت های انتخابی خود را به ترتیب خوشبینانه، منطقی و بدبینانه بچینید و دانشگاه مقطع کارشناسی خود را اگر از آن رضایت دارید، در اولویت های اول قرار دهید. زیرا در صورت پذیرش، تحصیل شما در آن راحت تر خواهد بود.
  • علاوه بر علاقه، به آینده شغلی و بازار کار هر یک از گرایش هایی که انتخاب می کنید نیز توجه داشته باشید.

با رعایت این نکات در انتخاب رشته ارشد، قطعاً نتایج منطقی کسب خواهید کرد.

بهترین مشاوره کنکور ارشد را از مشاوران ما بخواهید

انتخاب رشته کنکور ارشد امر خطیر و سرنوشت سازی برای هر فرد شرکت کننده در این آزمون مهم است. با توجه به حساسیت این موضوع بهره گیری از وجود مشاوری خبره می تواند به میزان زیادی به شما داوطلب عزیز کمک کند. مشاوران آیدانیتو می توانند بهترین راهنمایی ها و مشاوره ها را برای انتخاب رشته ارشد به شما بدهند. پس با آن ها تماس بگیرید و مطمئن باشید که بهترین مشاوره ها را به شما ارائه می دهند.

 در این مقاله به تحلیل و بررسی انتخاب رشته ارشد 99 پرداختیم. پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات جامع تر سری هم به مقاله انتخاب رشته ارشد سراسری 98 بزنید.
اگر سوالی در زمینه انتخاب رشته ارشد 99 ذهنتان را به خود مشغول کرده است، می توانید با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.

1 دیدگاه در “انتخاب رشته ارشد 99

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *