آیدانیتو > مدارس غیرانتفاعی
معرفی مدارس

مدارس غیرانتفاعی

مدارس غیرانتفاعی


مدارس غیرانتفاعی

گسترش فناوری و پیشرفت در جهان، روند رو به رشد جمعیت دنیا و همین طور توسعه قابل توسعه جامعه جهانی موجب پررنگ و مهم تر شدن نقش کسب تحصیل و سواد برای انسان ها شده است. به طوری که از نظر بسیاری از افراد عدم بهره مندی از آن موجب به وجود آمدن مشکلات و مسائل بسیاری در زندگی فرهنگی، اجتماعی و شخصی افراد جامعه می شود. در حال حاضر، مدارسی تحت نام های مختلف، دانشگاه ها، نهضت سوادآموزی و حتی مراکز آموزشی مجازی در ایران عهده دار این امر خطیر یعنی علم آموزی و تحصیل هستند. در میان مدارس احداث شده در کشور می توان به مدارس غیرانتفاعی به عنوان یکی از شناخته شده ترین مدارس کشور اشاره کرد. در این مقاله، به بیان توضیحاتی در مورد مدارس غیرانتفاعی برای شما دوستان گرامی می پردازیم. پس ما را همراهی کنید تا اطلاعات کافی را در رابطه با مدارس غیرانتفاعی به دست آورید.

معرفی مدارس غیرانتفاعی

از جمله برنامه ها و هدف های سیاستگذاران بخش آموزشی در ایران تأمین و اداره هزینه های پرورشی و آموزشی و همین طور افزایش مشارکت های مردمی در تأسیس نهادها و سازمان های مختلف آموزشی است. از آن جایی که دولت به تنهایی از عهده تأمین هزینه های گسترده و سنگین آموزش و پرورش بر نمی آید اقدام به تأسیس مدارس غیرانتفاعی جهت ایجاد عدالت اجتماعی، تأمین مخارج به وسیله خانواده هایی با درآمد متوسط و یا متمکن و همین طور جذب سرمایه های مردمی در بخش آموزش و پرورش کرده است. تأسیس مدارس غیرانتفاعی در ایران در تاریخ 5 خرداد سال 1367 توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شد سرانجام در سال 1387 و در 15 اردیبهشت این سال اصلاح این قانون تحت عنوان قانون تأسیس مراکز و مدارس آموزشی و پرورشی غیردولتی و با اجرای آن به صورت آزمایشی و به صورت 5 سال مورد موافقت مجلس شورای اسلامی قرار گرفت. اما در آذرماه سال 92 هم زمان با ارائه تمدید این قانون به مجلس شورای اسلامی تمدید آن برای مدت یک سال دیگر تصویب گردید. مدارس غیر دولتی واحدهای آموزشی و پرورشی هستند که مستقل از دولت به فعالیت می پردازند. این گونه مدارس به ارائه آموزش های رسمی در دوره های مختلف تحصیلی همچون هنرستان فنی و حرفه ای، هنرستان کاردانش، دبستان و پیش دبستانی درست مشابه مدارس دولتی مشغول هستند.

ثبت نام مدارس غیرانتفاعی

ثبت نام مدارس غیرانتفاعی منوط به پرداخت شهریه آن است. به علت امکانات آموزشی بالا در این قبیل مدارس اکثریت قریب به اتفاق والدین تمایل به ثبت نام فرزندان خود در مدارس غیرانتفاعی را دارند. از طرف دیگر، تعداد کم دانش آموزان در سر کلاس درس نیز از دیگر جذابیت های تحصیل در این مدارس به شمار می رود. از جمله مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام در مدارس غیرانتفاعی می توان به ارائه کپی و اصل تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی والدین دانش آموز، کپی کارنامه سال گذشته دانش آموز و دو قطعه عکس در اندازه 4*3 اشاره کرد.

هزینه غیرانتفاعی

عوامل مختلفی از جمله کیفیت آموزشی، حق الزحمه پرسنل و اجاره بهای ملک در میزان هزینه دریافتی از دانش آموزان مشغول به تحصیل در مدارس غیرانتفاعی نقش دارند. مطابق اعلام مسئولین مربوطه حداقل شهریه قابل دریافت در مدارس غیرانتفاعی در سال 97 در مقطع ابتدایی 2 میلیون و 652 هزار تومان و حداکثر میزان این مبلغ 7 میلیون و یکصدهزار تومان برآورد شده است. همچنین، مبلغ شهریه در مقطع متوسطه اول و دوم به ترتیب بین 3 میلیون و 628 هزار تا 8 میلیون و 267 هزار تومان و 4میلیون و 182 تا 10 میلیون و 134 هزار تومان اعلام شده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر در این زمینه می توانید با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.

 در این مقاله به تحلیل و بررسی مدارس غیرانتفاعی پرداختیم. پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات جامع تر سری هم به مقاله مشاوره تلفنی بزنید.
اگر سوالی در زمینه مدارس غیرانتفاعی ذهنتان را به خود مشغول کرده است، می توانید با مشاوران تحصیلی آیدانیتو تماس بگیرید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *