آیدانیتو > ریتالین
اعتیاد

ریتالین





 

ریتالین

احتمالاً اسم ریتالین را شنیده اید. همان قرصی که توسط بسیاری از دانشجویان، در شب های امتحان مصرف می شود. حتی گاهی دیده شده که افراد بدون مصرف ریتالین نمی توانند برای درس خواندن تمرکز کنند و طوری به این قرص وابسته شده اند که درس خواندن را بدون آن غیر ممکن می دانند. ریتالین در میان این افراد به نام قرص شب امتحان هم شناخته می شود. اما ریتالین چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

ریتالین چیست

متیل فنیدات که در میان عموم مردم به نام تجاری ریتالین شناخته می شود، از ترکیبات مشابه امفتامین ها است و در حوزه درمان برای درمان افسردگی، بیش فعالی و نشانه های نارکولپسی مورد استفاده قرار می گیرد.

 تجویز این دارو در هر شرایطی اتفاق نمی افتد و برای تجویز آن باید حتماً سابقه کامل افراد به طور دقیق بررسی شود. ریتالین نباید بدون تجویز دکتر متخصص و آزمایش ها و بررسی های منظم در طول مدت مصرف، مورد استفاده قرار بگیرد.

وقتی این دارو بدون نظارت پزشک و به صورت مداوم مصرف شود، احتمال اعتیاد آوری اش بالا می رود و ممکن است عوارضی را هم به همراه داشته باشد. عوارضی مثل حالت تهوع و استفراغ، عصبانیت و بی خوابی، سردرد و سرگیجه، افزایش ضربان قلب و فشار خون و….

از آن جایی که این داور بیشتر برای کنترل اختلال بیش فعالی مورد استفاده قرار می گیرد و تمرکز کودکانی را که از این اختلال رنج می برند، افزایش می دهد، بعضی دانش آموزان و دانشجویان هم، بی توجه به عوارض احتمالی اش، به مصرف آن رو می آورند.

 

عوارض مصرف ریتالین

قرص ریتالین مثل هر داروی دیگری، در کنار مزایا و خواص درمانی اش، عوارضی دارد. این عوارض حتی گاهی بسیار شدید هستند و منجر به مشکلاتی جدی می شوند. مهم ترین عوارض ریتالین شامل موارد زیر هستند:

  • تپش قلب
  • کاهش اشتها
  • گلو درد
  • کاهش وزن
  • حالت تهوع
  • بی خوابی یا خواب آلودگی
  • سردرد و سرگیجه
  • خارش پوست
  • تغییرات فشار خون
  • تب
  • کهیر

 اعتیاد به ریتالین

بسیاری از جوانان تصور می کنند که ریتالین اعتیاد آور نیست و مصرف آن بی خطر است. اما متخصصان بسیاری اعلام کرده اند که این قرص اعتیاد آور است، افراد مصرف کننده را به خودش وابسته می کند و ترک آن حتی گاهی اوقات بسیار دشوار است.

اگر چه اعتیاد به ریتالین شدت و عوارض اعتیاد به مواد مخدری مثل شیشه را ندارد اما وقتی کسی از نظر روانی به آن وابسته شود، به سختی می تواند مصرفش را متوقف کند و عملکرد مثبتش موقع درس خواندن و انجام کارهایی که به تمرکز نیاز دارند، بدون مصرف ریتالین امکان پذیر نیست.

مشاوره اعتیاد در آیدانیتو

آیدانیتو یک فضای هوشمند آموزش و مشاوره است. مشاوران متخصص و با تجربه آیدانیتو با توجه به رشته تحصیلی و تجربیات کاری شان در این فضا به مخاطبان مشاوره تلفنی می دهند.

ترک اعتیاد شدنی است اما به هیچ وجه ساده نیست. یکی از مهم ترین مراحل فرایند ترک، مشاوره اعتیاد است.

از آنجایی که روش های ترک متعددند و هر شخصی باید با توجه به خصوصیات شخصیتی منحصر به فردش، روشی ویژه را انتخاب کند، مشاوره اعتیاد فرصتی است تا افراد معتاد و خانواده هایشان به این آگاهی دست پیدا کنند که بهترین روش برای درمان اعتیاد کدام است.

مشاوره اعتیاد به همین دلایل گفته شده یکی از پرتماس ترین موضوعات مشاوره ای در آیدانیتو است.

در ادامه مطالعه مقاله مشاوره اعتیاد را به شما پیشنهاد می کنیم.

از اعتیاد به ریتالین رنج می برید؟ زندگی، کار کردن و درس خواندن بدون مصرف این دارو برایتان ممکن نیست؟ برای آگاهی از بهترین روش های ترک ریتالین با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.

 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *