آیدانیتو > دکتری حسابداری
دکتری حسابداری

دکتری حسابداری

دکتری حسابداری

دکتری حسابداری

حسابداری تحت عنوان یک سیستم اطلاعاتی مطرح می شود که به وسیله فراهم آوردن اطلاعات کافی کمک مؤثری را به نهادهای دولتی، مدیران شرکت ها اعتبار دهندگان و سرمایه گزارها در جهت گرفتن تصمیمات بهتری نسبت به مسائل اقتصادی می کند. به عنوان مثال، در صورتی که فردی تمایل به سرمایه گزاری در شرکتی داشته باشد در جستجوی اطلاع از شرایط و وضعیت مالی آن شرکت است. همان طور که در جریان هستید رشته حسابداری علاوه بر مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی، و کارشناسی در مقطع دکتری هم ارائه می شود. دوره ای در ادامه مقطع ارشد که دانشجویان مشغول به تحصیل در آن به انجام فعالیت های پژوهشی و آموزشی بر طبق آخرین دستاوردهای حرفه ای و علمی به دست آمده مشغول می شوند. کلیه اساتید مقطع دکتری حسابداری به کمک انواع رویکردهای پژوهشی و آموزشی به امر آموزش راه ها و روش های مناسبی جهت ارزیابی و تخمین در سطوح عالی و پیشرفته برای دانشجویان مقطع دکتری می پردازند. هر دانشجوی دوره دکتری حسابداری کلیه دانشجویان باید به کمک انواع شیوه های پیشرفته اقتصاد سنجی مدل های مناسبی را در رابطه با انواع مسائل مهم حسابداری ارزیابی کنند. در این مقاله اطلاعات بیشتری را در رابطه با دکتری حسابداری در اختیارتان قرار می دهیم. پس با ما همراه باشید تا اطلاعات جامع و کاملی را در ارتباط با دکتری حسابداری به دست آورید.

مدت تحصیل دکتری حسابداری

بر طبق آئین نامه مقطع تحصیلات تکمیلی مصوب شورای عالی برنامه ریزی مدت تحصیل در دوره دکتری حسابداری برای هر دانشجو حداقل سه سال در نظر گرفته شده است. این مدت دو مرحله پژوهشی و آموزشی را شامل می شود. دوره آموزشی دقیقاً بعد از پذیرفته شدن داوطلب دکتری حسابداری در دانشگاه شروع می شود. فرد دانشجو دکتری حسابداری باید مهارت ها و توانایی های لازم جهت آغاز فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی را در طول مدت تحصیل در این دوره کسب نماید. دوره آموزشی با قبول شدن دانشجو در آزمونی جامع تمام می شود. بعد از اتمام شدن مرحله آموزشی نوبت به شروع مرحله پژوهشی می رسد که دانشجو در این مرحله باید یکی از زمینه های حسابداری را جهت انجام تحقیق و پژوهش برگزیند.

از چه رشته هایی می توان وارد دکتری حسابداری شد؟

در اینجا باید عرض کنیم که تمامی فارغ التحصیلان مقطع ارشد رشته علوم مالی، اقتصاد، مدیریت مالی و البته رشته حسابداری امکان شرکت در آزمون دکتری حسابداری و تحصیل در آن را دارند.

منابع دکتری حسابداری چیست؟

همواره انتخاب کامل ترین و بهترین منابع برای شرکت در کنکور دکتری حسابداری که بتواند پاسخگوی تمامی نیازهای داوطلبان تا زمان برگزاری کنکور دکتری حسابداری باشد. مشاوران تحصیلی آیدانیتو می توانند بهترین منابع را جهت آسودگی خاطر شما برای قبولی در دکتری حسابداری به شما معرفی نمایند. جهت اطلاع از لیست منابع مناسب و عالی برای قبولی در دکتری رشته حسابداری با مشاوران تحصیلی آیدانیتو تماس حاصل فرمایید.

دانشگاه های پذیرنده و ظرفیت دکتری رشته حسابداری

در آخرین بخش از مقاله پیش رو به ذکر شماری از دانشگاه های ارائه دهنده رشته حسابداری در مقطع دکتری در سال 98 و همین طور ظرفیت پذیرش این رشته برای شما می پردازیم.

نام دانشگاه

ظرفیت پذیرش

دانشگاه مازندران- بابلسر

5

دانشگاه فردوسی مشهد

5

دانشگاه علامه طباطبایی- تهران

5

دانشگاه شیراز

3

دانشگاه تهران

3

دانشگاه اصفهان

3

دانشگاه ارومیه

3

دانشگاه شهید بهشتی- تهران

3

 

در این بخش اسامی شماری از دانشگاه های پذیرنده و ظرفیت آن ها را رشته حسابداری خدمتتان برشماردیم. جهت آشنایی کامل با کلیه دانشگاه های ارائه دهنده این رشته در ایران و همین طور ظرفیت پذیرش آن ها با مشاوران تحصیلی آیدانیتو تماس حاصل فرمایید.
در پایان مقاله دکتری حسابداری پیشنهاد می‌کنیم به مقاله گرایش های دکتری حسابداری هم سر بزنید.
در صورت نیاز به کسب اطلاعاتی بیشتر در رابطه با دکتری حسابداری با مشاوران تحصیلی آیدانتیو تماس حاصل فرمایید. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *