آیدانیتو > انتخاب رشته ارشد هنرهای ساخت و معماری 98
انتخاب رشته هنرهای ساخت و معماری

انتخاب رشته ارشد هنرهای ساخت و معماری 98





انتخاب رشته ارشد هنرهای ساخت و معماری 98

در این مقاله می خواهیم انتخاب رشته ارشد هنرهای ساخت و معماری 98 را بررسی کنیم. مجموعه هنرهای ساخت و معماری با کد 1361 در گروه هنر قرار گرفته است. این مجموعه دارای 4 رشته و 4 کد ضریب می باشد. کد ضریب تفاوت ضریب دروس امتحانی است و در کد ضریب های یکسان ضریب دروس امتحانی مشابه و یکسان است.
رشتهگرایشکد ضریب
مدیریت پروژه وساخت1
فناوری معماری1- معماری بیونیک 2- معماری دیجیتال2
معماری و انرژی3
مدیریت ساخته ها4
  در انتخاب رشته ارشد هنرهای ساخت و معماری 98، کد ضریب اهمیت ویژه ای دارد. زیرا در کارنامه شما به ازای هر کد ضریب یک تراز و رتبه برای شما مشخص شده است. البته رتبه برای دوره های روزانه و غیر روزانه نیز جداگانه مشخص شده است. در آزمون کارشناسی ارشد قبولی بر اساس رتبه صورت می گیرد و تراز از اهمیت کمتری برخوردار است. شما در کدضریبی که وضعیت مجاز به دست آورده اید می توانید انتخاب رشته کنید. برای مثال در کارنامه زیر داوطلب امکان انتخاب رشته برای کد ضریب 1و4 را داراست زیرا وضعیت او مجا زاعلام شده اما برای کدضریب 2و3 غیر مجاز شده است و امکان انتخاب رشته برای او میسر نیست.   در کارنامه ارشد هنرهای ساخت و معماری شما در ستون رتبه داوطلب برای تمامی دوره ها غیر از پیام نور و غیر انتفاعی دارای 4 رتبه بر اساس هر کد ضریب و در ستون رتبه داوطلب برای دوره های پیام نور و غیر انتفاعی نیز 4 رتبه (برای هر کد ضریب 1 رتبه) مشخص شده است. احتمال قبولی در کد ضریبی که رتبه بهتری کسب کرده اید، بیشتر است. بعد از بررسی انتخاب رشته ارشد هنرهای ساخت و معماری 98 می خواهیم معرفی مختصری درباره ی رشته های این موضوع داشته باشیم.

مدیریت پروژه و ساخت

در این رشته تلاش می شود تا فارغ التحصیلان بتواند مدیریت درست و کاملی در گارگاه های ساختمانی داشته باشند. آن ها باید اطلاعاتی کافی از منابع مالی، روش های اجراء، مدیریت کارگاهی و مواد و مصالح داشته باشند.

فناوری معماری

فناوری معماری تلفیقی از معماری و عمران است که دارای 2 گرایش معماری بیونیک و معماری دیجیتال با کد ضریب یکسان (2) می باشند. هدف آن است که فارغ التصحیلان رشته فناوری معماری تبدیل به متخصصانی آشنا به معماری و آشنا با سازه شوند. رشته فناوری معماری جزو رشته های پرطرفدار برای دانشجویان رشته معماری است و بسیاری می خواهند در این رشته ادامه تحصیل دهند.

معماری و انرژی

امروزه اهمیت انرژی و نحوه مصرف درست آن بر کسی پوشیده نیست. اما علاوه بر نحوه مصرف سازه ها و ساختمان ها نیز باید به گونه ای باشند تا کمترین میزان اتلاف انرژی در آنها صورت گیرد. متخصصین معماری و انرژی تلاش می کنند تا با طراحی بهتر فضا و جزئیات هدر رفتن انرژی را به کمترین حد خود برسانند.

مدیریت ساخته ها

رشته مدیریت ساخته ها و مدیریت پروژه و ساخت تا حدی شبیه به هم هستند. در رشته مدیریت ساخته ها، تلاش می شود تا مهندسینی توانا در زمینه مدیریت تربیت شوند. فارغ التحصیلان باید توانایی مدیریت، پیش برد و برنامه ریزی درست پروژه را دارا باشند. با توجه به توضیحات رشته، گرایش های مجموعه هنرهای ساخت معماری به شما داوطلبان عزیز توصیه می کنیم برای انتخاب رشته ارشد هنرهای ساخت و معماری 98 در ابتدا میزان علاقه و توانایی خود در رشته گرایش ها را مشخص کنید. شما امکان 100 انتخاب رشته برای دوره های روزانه، شبانه، پردیس خودگردان، غیر انتفاعی و پیام نور و 100 انتخاب رشته برای دانشگاه آزاد را دارید. بنابراین ما به شما پیشنهاد میکنیم براساس علاقه خود به رشته و پس از آن رتبه بندی دانشگاه، هزینه ها و فاصله آن تا محل زندگی تان این 100 انتخاب را اولویت بندی کنید. توجه داشته باشید شما فقط امکان انتخاب رشته در کد ضریب هایی که مجاز شده اید را دارید.

دانشگاه های پذیرنده مدیریت پروژه و ساخت

دانشگاه های نام برده در زیر پذیرنده دانشجو ارشد مدیریت پروژه و ساخت با کد ضریب 1 در دوره های روزانه، شبانه، پردیس خودگردان، غیر انتفاعی و مجازی، غیر انتفاعی هستند. اطلاعات جدول را بر اساس دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 98 می باشند:
دانشگاهروزانهشبانهپردیس خودگردان
تربیت مدرس717
تهران6415
شهید بهشتی737
هنر113

 

مؤسسات غیرانتفاعی

موسسات غیرانتفاعی ایوانکی، خاتم، اسوه معاصر، پردیسان، خاوران، دیلمان، علا الدوله سمنانی، علوم و فناوری آریان، معماری و هنر پارس، هر کدام 20 نفر برای ارشد مدیریت پروژه و ساخت دانشجو می پذیرند. و مؤسسات غیر انتفاعی مجازی مهر البرز و نور طوبی هر کدام 40 نفر دانشجو در دوره مجازی غیر انتفاعی می پذیرند.

دانشگاه های پذیرنده فناوری معماری

دانشگاه هایی که در جدول زیر آمده اند پذیرنده دانشجو در مقطع ارشد فناوری معماری هستند. دانشگاه های تهران ، شهید بهشتی و هنر اسلامی تبریز تنها دانشگاه های پذیرنده این رشته هستند.
دانشگاهروزانه بیونیکروزانه دیجیتالشبانه بیونیکشبانه دیجیتال
تهران4422
شهید بهشتی73
هنر اسلامی تبریز105

 

مؤسسات غیرانتفاعی

مؤسسات غیر انتفاعی رسام و معماری و هنر پارس در هر 2 گرایش بیونیک و دیجیتال فناوری معماری دانشجو می پذیرند.

دانشگاه های پذیرنده معماری و انرژی

کد ضریب 3 هنرهای ساخت و معماری رشته معماری و انرژی را در برمیگیرد. بیشترین ظرفیت پذیرش و تعداد دانشگاه در این مجموعه را نیز این رشته داراست. در جدول زیر دانشگاه های پذیرنده در دوره های روزانه، شبانه و پردیس خودگردان آمده است.
دانشگاهروزانهشبانهپردیس خودگردان
ایلام84
بین المللی امام خمینی (ره)84
تهران 415
شهید بهشتی73
هنر113

 

مؤسسات غیرانتفاعی

مؤسسات غیر انتفاعی انرژی، دانش پژوهشان پیشرو، کمال الملک، معماری و هنر پارس و میرداماد نیز در  رشته معماری و انرژی دانشجو می پذیرند.

دانشگاه های پذیرنده مدیریت ساخته ها

در کد ضریب 4  مجموعه هنرهای ساخت و معماری رشته مدیریت ساخته ها تنها 20 نفر در مؤسسه غیر انتفاعی معماری و صحنه پارس واقع در تهران پذیرفته می شوند. در نهایت پس از اینکه در این مقاله انتخاب رشته ارشد هنرهای ساخت و معماری 98 را مورد ارزیابی قرار دادیم ، به شما پیشنهاد میکنیم مقاله انتخاب رشته ارشد 98 را نیز مطالعه نمایید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *