آیدانیتو > ارشد میکروبیولوژی وزارت علوم یا بهداشت، کدام بهتر است
میکروبیولوژی

ارشد میکروبیولوژی وزارت علوم یا بهداشت، کدام بهتر است

ارشد میکروبیولوژی

ارشد میکروبیولوژی  

در این مقاله با موضوع ارشد میکروبیولوژی همراه شما هستیم. میکروبیولوژی از جمله رشته های پر طرفدار است و بسیاری از افراد هدف خود را قبولی در ارشد میکروبیولوژی تعریف می کنند.میکروبیولوژی یا میکروب شناسی دانشی درباره میکروب ها و عملکرد ارگانیسم ها است. در دانش میکروبیولوژی علاوه بر شناخت میکروارگانیسم ها به مانند پروکاریوت ها، ویروس ها، باکتری ها و… با مطالعه چرخه رشد و تکثیر بر فواید و البته مشکلات حضور میکروارگانیسم ها آشنا می شویم.

معرفی ارشد رشته میکروبیولوژی

در مقطع ارشد میکروبیولوژی در دو جایگاه مختلف ارائه می شود. یک جایگاه وزارت علوم و دیگری وزارت بهداشت. رشته میکروبیولوژی در وزارت علوم یکی از رشته های مجموعه زیست شناسی سلولی ، مولکولی است و دوو گروه علوم پایه جای گرفته است. در وزارت بهداشت نیز ارشد میکروبیولوژی با عنوان میکروب شناسی پزشکی در مجموعه علوم آزمایشگاهی 3 همراه با قارچ شناسی، ویروس شناسی و انگل شناسی قرار گرفته است.  
برای اطلاع از نحوه ثبت نام ارشد میکروبیولوژی میتوانید با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید. همچنین میتوانید ثبت نام خود را به دست ما بسپارید.

آشنایی با گرایش های ارشد میکروبیولوژی

اگر بخواهیم کارشناسی ارشد میکروبیولوژی وزارت علوم را معرفی کنیم می توانیم از گرایش های ارشد میکروبیولوژی شروع کنیم. کارشناسی ارشد میکروبیولوژی وزارت علوم دارای چهار گرایش محیطی، صنعتی، میکروب های بیماری زا و بیوسیستماتیک و بوم شناسی است. خوشبختانه تمامی گرایش های ارشد میکروبیولوژی دارای یک کد ضریب می باشند و ضرایب دروس برای آن ها یکسان است. این امر باعث می شود تا شما زمان بیشتری برای انتخاب گرایش مورد علاقه خود داشته باشید مورد دیگری که توجه ها را به خود جلب می کند این است که چه افرادی می توانند در ارشد میکروبیولوژی شرکت کنند؟ تمامی افرادی که دارای مدرک کارشناسی باشند بدون محدودیت در رشته کارشناسی می توانند در ارشد میکروبیولوژی وزارت علوم شرکت کنند و این بر خلاف قوانین شرکت در ارشد میکروبیولوژی وزارت بهداشت است.

ارشد میکروبیولوژی وزارت بهداشت

در ارشد میکروبیولوژی بهداشت یا همان میکروب شناسی پزشکی تنها افرادی که دارای مدرک مورد قبول باشند می توانند در این رشته شرکت کنند. مدارک مورد قبول در جدول زیر آمده است.

کارشناسی میکروب شناسی 

کارشناسی زیست شناسی 

ایمنی شناسی

انگل شناسی پزشکی

کارشناسی بیوشیمی

علوم آزمایشگاهی

ویروس شناسی

علوم آزمایشگاهی دامپزشکی

پزشکی

دکتر حرفه ای دامپزشکی

دندانپزشکی

داروسازی

آشنایی بیشتر با کارشناسی ارشد میکروبیولوژی

وقتی هدف مطالعه میکروارگانیسم ها است، می توان آن را به دو گروه پزشکی و غیرپزشکی تقسیم کرد. میکروارگانیسم ها در تمام سطوح و هر آن جایی که فکرش را بکنیم وقتی در مناطقی که به فکرمان نمی رسد هم وجود دارند. بنابراین میکروبیولوژی غیرپزشکی را می توان به شاخه های بیشتری تقسیم کرد، که همان گرایش های این رشته است. در ارشد میکروبیولوژی همان تفاوت های به ظاهر کلی و ساده باعث است تا این رشته در دو گروه متفاوت، با دروس امتحانی متفاوت قرار بگیرد. دروس امتحانی ارشد میروبیولوژی برای هر دو وزارت ( بهداشت و علوم) در جدول زیر آمده است.

 

 

دروس امتحانی

وزارت بهداشت

باکتری شناسی- قارچ شناسی- ویروس شناسی- انگل شناسی- ایمنی شناسی- زبان عمومی- زیست شناسی سلولی و مولکولی

وزارت علوم

زبان انگلیسی- زیست شناسی- ژنتیک- بیوشیمی- سلولی و مولکولی- میکروبیولوژی- ویروس شناسی- قارچ شناسی و ایمنی شناسی

 دانشگاه های پذیرنده کارشناسی ارشد میکروبیولوژی 

مسلماٌ یکی از مواردی که در زمان انتخاب رشته ای در مقاطع مختلف تحصیلی ذهن شما را به خود مشغول می کند، موضوع شناخت دانشگاه های پذیرنده آن رشته است. رشته میکروبیولوژی نیز از این قضیه مستثنی نیست و داوطلبان ادامه تحصیل در آن به دنبال شناخت دانشگاه های پذیرنده علی الخصوص بهترین آن ها چه در میان دانشگاه های آزاد و چه در میان دانشگاه های سراسری هستند. در صورتی که شما دوست عزیز نیز قصد ادامه تحصیل در این رشته را دارید و به دنبال شناخت هر چه بیشتر دانشگاه های ارائه دهنده این رشته هستید، مشاوران آیدانیتو می توانند شما را در این زمینه راهنمایی کنند. پس گوشی تلفن را بردارید و با آن ها تماس بگیرید. 

ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد میکروبیولوژی 

از جمله موضوعاتی که ذهن داوطلبان شرکت کننده در کنکور سراسری ارشد میکروبیولوژی را به خود مشغول می کند مسئله ظرفیت پذیرش دانشگاه های ارزائه دهنده این رشته دانشگاهی است. در این رابطه مشاوران آیدانیتو می توانند اطلاعات دقیقی را در اختیار شما دوستان گرامی داوطلب قرار دهند. پس با آن ها تماس بگیرید و بهترین مشاوره را در این زمینه تجربه کنید. 

بازار کار گرایش های ارشد میکروبیولوژی 

هر فرد مایل به ادامه تحصیل در رشته میکروبیولوژی و در مقطع کارشناسی ارشد تمایل به شناخت بازار کار گرایش های مختلف این رشته تحصیلی نیز دارد. زیرا این موضوع آینده و زندگی وی را تحت تأثیر قرار می دهد. در نتیجه شناخت گرایشی که بتواند بهترین آینده شغلی و درآمد را برای وی به ارمغان بیاورد از اهمیتی اساسی برخوردار است. در این رابطه مشاوران آیدانیتو می توانند بهترین اطلاعات را به شما بدهند و شما را در جهت شناخت هر چه بیشتر بازار کار گرایش های ارشد میکروبیولوژی یاری دهند. پس پیشنهاد می کنیم که حتما با آن ها تماس بگیرید. 

 در این مقاله به تحلیل و بررسی ارشد میکروبیولوژی پرداختیم. پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات جامع تر سری هم به مقاله منابع ارشد میکروبیولوژی بزنید.
برای آنکه بدانید ارشد میکروبیولوژی وزارت بهداشت برای شما مناسب است یا وزارت علوم میتوانید با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید. 

4 دیدگاه در “ارشد میکروبیولوژی وزارت علوم یا بهداشت، کدام بهتر است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *