آیدانیتو > ارشد عربی
انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد

ارشد عربی






ارشد عربی

از همان دورانی که مردم ایران دروازه های خود را بر روی سپاهیان عرب زبان باز کردند و اسلام را با آغوش باز پذیرفتند بدون هیچ تعصبی و با علاقه و شور و نشاط فوق العاده ای به تدوین و فراگیری زبان عربی پرداختند. علت این موضوع را می توان ارج نهادن به این زبان به عنوان زبان بین المللی اسلام و زبان قرآن توسط ایرانیان دانست. مردم کشور ما در حال حاضر بیشتر از گذشته نیاز به یادگیری و آشنایی با زبان عربی دارند. زیرا این زبان به عنوان زبان فرهنگ و تمدن و زبان اول جهان اسلام شناخته می شود. دانشجوی رشته عربی در طول دوران تحصیل خود با عروض و قافیه در زبان عربی، علوم بلاغی، فن ترجمه از زبان فارسی به عربی و بالعکس، متون مختلف نثر و نظم در طول دوره های تاریخی متفاوت و همین طور تاریخ ادبیات عرب آشنایی لازم را پیدا می کند. در میان توانایی های ضروری برای ادامه تحصیل در رشته زبان عربی می توان به تسلط نسبی بر زبان عربی و فارسی اشاره کرد. فارغ التحصیلان رشته عربی می توانند به عنوان کارشناس این رشته به مشاغل مختلف از جمله تدریس در مؤسسات خصوصی، تحقیق و پژوهش در زمینه زبان و ادبیات عربی و مترجم رسمی دادگستری به فعالیت مشغول شوند. رشته عربی در مقاطع مختلفی از جمله کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در کشورمان ایران مورد تدریس قرار می گیرد. در این مقاله به بحث راجع به ارشد عربی برای شما دوستان گرامی می پردازیم. پس ما را یاری کنید تا اطلاعاتی ضروری و کافی را در رابطه با ارشد عربی به دست آورید.

گرایش های ارشد عربی

مجموعه زبان عربی در مقطع کارشناسی ارشد سه رشته تحصیلی آموزشی زبان عربی به مترجمی زبان عربی و ادبیات عربی می پردازیم. در زیر به ذکر توضیحاتی هر چند مختصر در رابطه با دو رشته از این مجموعه یعنی مترجمی زبان عربی و ادبیات عربی برای شما عزیزان می پردازیم. با ما همراه باشید تا با گرایش های ارشد عربی آشنا شوید.
اگر سؤالی در رابطه با کارشناسی ارشد عربی ذهن شما را به خود مشغول کرده است می توانید با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.

ارشد مترجمی زبان عربی

دانشجوی ارشد مترجمی زبان عربی در طول دوران تحصیل خود در این رشته تسلط کامل و جامعی را در رابطه با ترجمه کامل متون مختلف و بازگردانی آن ها به زبان فارسی و درک مفاهیم را پیدا می کند. دانش آموختگان این رشته تحصیلی در مقطع ارشد می توانند شغل ترجمه کتب مختلف را در پیش بگیرند و تبدیل به مترجمی موفق در این رشته شوند.

ارشد ادبیات عربی

در این رشته تحصیلی از مجموعه زبان عربی دانشجویان به مسائل و موضوعاتی همچون آشنایی با قواعد عربی و صرف و نحو می پردازند و تمامی ساختارهای زبان عربی را مورد نقد و بررسی قرار می دهند.

دانشگاه های پذیرنده ارشد عربی

در این بخش از مقاله پیش رو به ذکر شماری از دانشگاه های سراسری پذیرنده کارشناسی ارشد عربی برای شما دوستان گرامی می پردازیم. در اینجا دانشگاه های دو رشته از مجموعه کارشناسی ارشد عربی یعنی مترجمی زبان عربی و ادبیات عربی ذکر می شوند.

رشته

دانشگاه (روزانه)

مترجمی زبان عربی

دانشگاه محقق اردبیلی- اردبیل

دانشگاه کاشان

دانشگاه فردوسی مشهد

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان- تبریز

دانشگاه سمنان

دانشگاه رازی- کرمانشاه

دانشگاه دامغان

دانشگاه حکیم سبزواری- سبزوار

دانشگاه بوعلی سینا- همدان

دانشگاه تهران

 

ادبیات عربی

دانشگاه تربیت بدنی مدرس

دانشگاه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

دانشگاه یزد

دانشگاه ولیعصر(عج)- رفسنجان

دانشگاه لرستان- خرم آباد

دانشگاه کاشان

دانشگاه شهیدچمران- اهواز

دانشگاه سمنان

دانشگاه زابل

دانشگاه رازی- کرمانشاه

دانشگاه حکیم سبزواری- سبزوار

دانشگاه تهران

دانشگاه گیلان- رشت

دانشگاه علامه طباطبایی- تهران

دانشگاه خلیج فارس بوشهر

 در این مقاله به تحلیل و بررسی ارشد عربی پرداختیم. پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات جامع تر سری هم به مقاله مشاوره تلفنی بزنید.
مشاوران آیدانیتو می توانند اطلاعات جامع و کاملی را در رابطه با ارشد عربی در اختیار شما قرار دهند. پس حتماٌ با آن ها تماس بگیرید.


1 دیدگاه در “ارشد عربی

  1. elena گفت:

    سلام من ارشدمو از گرایش ادبیات عرب فارغ التحصیل شدم شبانه ش میتونم گرایش مترجمی دوباره شرکت کنم؟

Average 
 5 Based On 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *