آیدانیتو > کارشناسی ارشد رشته تغذیه
انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد

کارشناسی ارشد رشته تغذیه






ارشد تغذیه

رشته تغذیه در میان رشته های محبوب و مورد توجه شمار زیادی از جوانان در طی چند سال اخیر است. در میان مسائل مطروحه در این رشته می توان از شیوه صحیح تغذیه جهت حفظ سلامت بدن، ارزش انواع مواد غذایی، رژیم درمان نام برد. در این میان اصول علم تغذیه سعی در بررسی این موضوع دارد که فرایندهای صورت گرفته بر روی مواد غذایی خورده شده جهت دفع یا خوب آن چه می تواند باشد. علاوه بر این، رژیم درمانی نوع رژیم درمانی مناسب در انواع بیماری ها را تعیین می کند. یک متخصص تغذیه فردی است که آگاهی بالایی در زمینه علم تغذیه دارد. این فرد از علم و دانش خود جهت کمک به افراد راجع به تصمیم گیری برای تغذیه و سبک زندگیشان بهره می گیرد. کارشناس تغذیه قادر است که برنامه غذایی جامع و بی نقصی را برای گروه های مختلف از جمله افراد لاغر، چاق، بیماران، میانسالان و کودکان متناسب با شرایط و وضعیت روحی و جسمی آن ها تهیه نماید. از جمله مراکزی که فرد دانش آموخته رشته تغذیه امکان فعالیت در آن ها را دارد می توان به کارخانجات صنایع غذایی اشاره کرد. در میان مهارت ها و توانایی های متخصصان رشته ارشد باید از علاقه فراوان به مبحث سلامت مردم و تغذیه، برخورداری از مهارت های ارتباطی قوی و مناسب، داشتن آشنایی نسبی با روانشناسی افراد، داشتن توانایی به وجود آوردن انگیزه فراوان و صبر در افراد جهت دنبال کردن رژیم غذایی و تغییر دادن رژیم غذایی اشاره کرد. رشته تغذیه در کشور ما در مقاطع مختلف تحصیلی ارائه می شود. اما در این مقاله، قصد آشنایی بیشتر شما را با ارشد تغذیه داریم پس ما را همراهی کنید تا اطلاعات کاملی را در رابطه با ارشد تغذیه به دست آورید.

کارشناسی ارشد تغذیه

در مورد کارشناسی ارشد تغذیه باید اشاره کنیم که تحصیل در ارشد تغذیه در ایران تحت نظارت سازمانی به نام وزارت بهداشت انجام می گیرد. با توجه به مندرجات دفترچه ثبت نام ارشد وزارت بهداشت مجموعه علوم تغذیه چهار رشته امتحانی تغذیه بالینی، علوم بهداشتی در تغذیه، علوم تغذیه در بحران و حوادث غیر مترقبه و علوم تغذیه را شامل می شود.
اگر سوالی در زمینه ارشد تغذیه ذهنتان را به خود مشغول کرده است، می توانید با مشاوران تحصیلی آیدانیتو تماس بگیرید.

کنکور ارشد تغذیه

ثبت نام در کنکور ارشد تغذیه در سال جاری یعنی سال 97 از تاریخ 30 بهمن آغاز و تا دهم اسفندماه ادامه دارد. البته آزمون ارشد این رشته نیز در تیر ماه 98 برگزار می شود. در نهایت داوطلبان باید در شهریور ماه در انتظار اعلام نتایج نهایی این آزمون باشند.

منابع ارشد تغذیه

در بخش انتهایی مقاله، به ذکر منابع ارشد تغذیه که از سوی وزارت بهداشت اعلام شده است برای شما می پردازیم.

نام درس

نام کتاب

مؤلف

انتشارات

زبان عمومی

جعبه سیاه زبان ارشد علوم پزشکی

  

فیزیولوژی

فیزیولوژی پزشکی

گایتون

 

بیوشیمی عمومی

Text book of Biochemis try

Devlin

 

تغذیه اساسی و کاربردی

صفر تا صدتغذیه

دکتر مولودی

 

مباحث مربوط به تغذیه و پایه اساسی(پروتئین، چربی، کربوهیدرات، ویتامین و املاح معدنی)

  

 در این مقاله به تحلیل و بررسی ارشد تغذیه پرداختیم. پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات جامع تر سری هم به مقاله بازار کار رشته علوم تغذیه بزنید.
اگر سوالی در زمینه ارشد تغذیه ذهنتان را به خود مشغول کرده است، می توانید با مشاوران تحصیلی آیدانیتو تماس بگیرید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *