انتخاب رشته زبان

دفترچه انتخاب رشته زبان






دفترچه زبان

کنکور سراسری ورودی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی سرتاسر کشور در میان مهم ترین و مشکل ترین آزمون هایی به چشم می خورد که شمار زیادی از مردم از جمله جوانان و نوجوانان حداقل یک بار طعم حضور و شرکت در آن را در زیر دندان خود حس کرده اند. همان طور که مطلع هستید به طور معمول ثبت نام در این آزمون آینده ساز در ماه دهم و یا یازدهم سال شمسی انجام می گیرد. در سال 1397 و با نزدیک شدن به روزهای ثبت نام تمامی متقاضیان و داوطلبان شرکت در آزمون سراسری دانشگاه ها منتظر نشر دفترچه کنکوری دقیقاً با شکل و شمایل و محتویات دفترچه انتشار یافته در طول سال های قبل را در سایت سازمان سنجش را داشتند. اما به یکباره خبری از رسانه های ارتباط جمعی مبنی بر ایجاد تغییراتی شگرف و اساسی در نحوه برگزاری آزمون سراسری، منابع و موارد دیگر پخش شد که شوک عجیبی را به آن ها وارد کرد.
با به وجود آمدن این تغییرات چندین و چند علامت سؤال در ذهن داوطلبان ایجاد شد که همین موضوع موجب سردرگمی آن ها شد. داستان این تغییرات مهم این است که در حدود 85 درصد از رشته های تحصیلی دانشگاهی بدون آزمون شده اند و ادامه تحصیل در آن ها بدون شرکت در آزمون سراسری میسر است. به بیان دیگر، هر داوطلب بر طبق سوابق تحصیلی اش در دوران سوم دبیرستان فرصت ادامه تحصیل را در دانشگاه های مختلف دارد. در بین تمامی گروه های آزمایشی مورد علاقه و توجه داوطلبان می توان به گروه زبان خارجه اشاره کرد. در این مطلب به صورت مفصل توضیحاتی را در رابطه با دفترچه زبان خدمت شما دوستان گرامی عنوان می کنیم. پس ما را یاری کنید تا اطلاعات کافی و ضروری را در رابطه با دفترچه زبان به دست آورید.

فصل اول دفترچه انتخاب رشته زبان

نخستین فصل از دفترچه رشته زبان کلیه فرایندها و عملیات ضروری برای سنجش و گزینش دانشجویان صرفاً بر طبق سوابق تحصیلی را توضیح داده است در بین این فرایندها و اقدامات می توانیم به تهیه تمامی مدارک در خواستی و درخواست ادامه تحصیلات دانشگاهی در رشته مورد علاقه از گروه زبان و مطالعه دقیق و با دقت دفترچه زبان اشاره کنیم. از دیگر بخش های این فصل می توان به توضیحاتی ضروری اشاره کرد که در رابطه با شرایط و ضوابط در نظرگرفته شده برای انتخاب رشته گروه زبان خدمت داوطلبان گرامی داده شده است.

فصل دوم دفترچه انتخاب رشته زبان

در بین مورد توجه ترین و اساسی ترین موارد ذکر شده در دومین قسمت به دفترچه رشته زبان می توان به ضوابطی بسیار مهم برای ادامه تحصیل در دوره های تحصیلی مختلفی از جمله دانشگاه های شبانه و روزانه اشاره کرد. همچنین، توضیحاتی کامل و مفصل نیز در رابطه با تمامی ملاک های از پیش مشخص شده برای انتخاب رشته زبان در این قسمت قابل بررسی و مطالعه هستند. در انتهای این قسمت از دفترچه راهنمای انتخاب رشته زبان جداولی را ملاحظه می کنید که لیستی کامل از مراکز دانشگاهی پذیرنده انواع رشته های گروه آزمایشی از جمله مترجمی زبان انگلیسی و آموزش زبان انگلیسی همراه با ظرفیت پذیرش آن ها در دوره بدون کنکور قابل مطالعه هستند.
اگر نیاز به شناخت بیشتری در رابطه با مندرجات دفترچه انتخاب رشته زبان دارید می توانید با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.

فصل سوم دفترچه انتخاب رشته زبان

در آخرین قسمت از دفترچه رشته زبان بحث حداقل کارایی اعضاء در رشته های تحصیلی گروه زبان مانند تربیت دبیر زبان انگلیسی، زبان آلمانی، زبان اسپانیایی، و زبان و ادبیات انگلیسی مطرح شده است. باید اشاره کنیم که پذیرش دانشجو در رشته های مذکور و شماری  دیگر از رشته ها برای تمامی داوطلبان به جز معلولین دارای ضعف در نوشتن، قدرت تکلم و شنوایی و همین طور عقب افتادگان ذهنی بلامانع است و هیچ ایرادی ندارد. اما هر فرد جهت پذیرش در چهار رشته زبان ژاپنی، ترکی استانبولی، زبان و ادبیات اردو و زبان و ادبیات ارمنی باید کاملاً سالم باشد و هیچ نقص عضوی نداشته باشد. پس از ذکر این بخش، شاهد ذکر توضیحاتی جامع در رابطه با خوابگاه های دانشجویی و همین طور امکانات رفاهی در نظر گرفته شده در مراکز دانشگاهی جهت دانشجویان هستیم.
 در این مقاله به تحلیل و بررسی دفترچه انتخاب رشته زبان پرداختیم. پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات جامع تر سری هم به مقاله انتخاب رشته کنکور زبان بزنید.
مشاوران آیدانیتو می توانند اطلاعات جامع و کاملی را در رابطه با انتخاب رشته کنکور زبان را در اختیار شما قرار دهند. در صورت نیاز می توانید با آن ها تماس بگیرید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *