کارشناسی ارشد

ارشد بازرگانی

ارشد بازرگانی


ارشد بازرگانی

رشته محبوب و پرطرفدار مدیریت بازرگانی همان گونه که از نام آن بر می آید رشته ای است که در صدد دادن آموزش هایی به مخاطبین خود است تا به وسیله این آموزش ها به مدیریت خروجی کسب و کارها بپردازد و سودآوری و رشد را برای آن ها به ارمغان بیاورد. رشته مدیریت بازرگانی برای اشخاصی که در جستجوی حل مسئله هستند، استقبال خوبی از چالش ها می کنند و از شناسایی نیازهای بازار و کسب و کار و رفع آن ها لذت می برند واقعاً مناسب به نظر می رسد. کلید موفقیت شغلی در زمینه مدیریت بازرگانی برقراری تعامل و ارتباط بیشتر با دیگران است. این موضوع از آن روست که یک مدیر بازرگانی سازمان لزوماً باید اطلاعات کاملی از مشتریان و فضای کسب و کار در اختیار داشته باشد. علاوه بر این، فرد تحصیل کرده در رشته مدیریت بازرگانی باید از توانایی و مهارت حل مسئله برخوردار باشد و با خلاقیت خود و علاقه مندی به مسائل و موضوعات اقتصادی به بررسی هر مسئله از جنبه های گوناگون بپردازد. رسیدن به موفقیت و کسب و کار در آمد کافی در رشته مدیریت بازرگانی مستلزم برخورداری از هوش سرشار، بررسی و پژوهش، داشتن روحیه کار تیمی، برنامه ریزی و تفکر و هدف گذاری خوب است. با توجه به امکان تحصیل رشته مدیریت بازرگانی در مقطع کارشناسی ارشد در این مقاله قصد ارائه مطالبی را در رابطه با ارشد بازرگانی را برای شما داریم. پس ما را همراهی کنید تا اطلاعات کامل و جامعی را در رابطه با ارشد بازرگانی در اختیارتان قرار  دهیم.

معرفی گرایش های ارشد بازرگانی

رشته مدیریت بازرگانی در مقطع کارشناسی ارشد شش گرایش را در بر می گیرد که در این بخش به معرفی شماری از این گرایش های ارشد بازرگانی برای شما عزیزان می پردازیم.

گرایش بازاریابی ارشد بازرگانی

گرایش بازاریابی به عنوان یکی از گرایش های ارشد بازرگانی از جمله دوره های تحصیلی در دانشگاه و مؤسسات آموزش عالی است که دانشجویان مشغول به تحصیل در آن در طول دوران دانشگاه خود با حوزه های جدید بازاریابی و مسائل نظری علم مدیریت آشنایی کافی را پیدا می کنند. هدف اصلی و اساسی از ایجاد و راه اندازی گرایش بازاریابی در ارشد بازرگانی تجزیه و تحلیل و جمع آوری دانش و اطلاعات مرتبط با توسعه و پیشرفت بازار و مشکلات مربوط به بازار شناسی، بالا رفتن توانایی ها و مهارت های دانشجویان در رابطه با مسائل و مشکلات مربوط به بازارشناسی، به وجود آوردن توانایی و مهارت هایی در زمینه کسب اطلاع و شناخت اوضاع و احوال و شرایط متغیر سیاسی، تکنولوژیکی، اقتصادی و اجتماعی در دانشجویان است.

گرایش تجارت الکترونیک ارشد بازرگانی

گرایش تجارت الکترونیک به عنوان یکی از گرایش های ارشد بازرگانی به علت رشد قابل توجه و چشمگیر فناوری در طی سال های اخیر و تمایل جامعه به طرف آی تی و فناوری با بازار کار بسیار خوب و رو به رشدی مواجه است. در میان توانایی ها و مهارت های تمامی افراد دانش آموخته گرایش تجارت الکترونیک به عنوان یکی از گرایش های ارشد بازرگانی می توان به درک کامل تحولات جدید سازمان ها و افزایش اثر بخشی ارتباط موجود بین مشاوران سیستم های اطلاعاتی تحت وب اشاره کرد.

گرایش بازرگانی بین المللی ارشد بازرگانی

از میان اهداف ایجاد و راه اندازی گرایش بازرگانی بین المللی می توان به افزایش توانایی های دانشجو  در زمینه اطلاع و شناخت مسائل و موضوعات مرتبط با بازار شناسی و بازاریابی و آشنایی دانشجو با وظایف مهم و اساسی سازمان های بین المللی و داخلی علی الخصوص واحدهای مربوط به واردات و صادرات اشاره کرد. در میان واحدهای درسی ارائه شده در دو گرایش تجارت الکترونیک می توانیم از اقتصاد مدیریت، تحلیل آماری، سازمان های پولی و مالی بین المللی، بازارشناسی و مسائل بازاریابی نام ببریم.

دانشگاه های پذیرنده کارشناسی ارشد رشته بازرگانی

در آخرین بخش از مقاله حاضر به ذکر شماری از دانشگاه های پذیرنده این رشته تحصیلی یعنی مدیریت بازرگانی در مقطع ارشد برای شما می پردازیم. برای اطلاع از سایر دانشگاه های ارائه دهنده کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی با مشاوران تحصیلی آیدانیتو تماس بگیرید.

نام رشته

نام گرایش

نام دانشگاه

مدیریت بازرگانی

کارآفرینی

دانشکده علوم انسانی حضرت معصومه(س)- ویژه خواهران- قم

دانشگاه قم

دانشگاه شهید چمران- اهواز

دانشگاه کردستان- سنندج

دانشگاه تربیت مدرس

مدیریت استراتژیک

دانشگاه گیلان- رشت

دانشگاه محقق اردبیلی- اردبیل

دانشگاه ارومیه

در ادامه مقاله ارشد بازرگانی مطالعه مقاله گرایش های ارشد مدیریت بازرگانی را به شما پیشنهاد می کنیم.

برای اطلاعات بیشتر در زمینه ارشد بازرگانی و جزئیات مربوط به آن می توانید با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.

 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *