راهنمای مطالعه
مصاحبه دکتری عمران – مدیریت منابع آب 98
در این مقاله به موضوع پر اهمیت مصاحبه دکتری عمران – مدیریت منابع آب 98 می پردازیم. داوطلبان عزیز می توانند برای اطلاع بیشتر از جزئیات مصاحبه دکتری 98 به مقالات مندرج در آیدانیتو نظیر مصاحبه دکتری 98، سؤالات مصاحبه دکتری 98 و … مراجعه کنند. همان طور که اطلاع دارید، در سال های اخیر در میزان نقش مصاحبه تغییراتی ایجاد شد که در این مقاله راجع به آن صحبت خواهیم کرد. نقش مصاحبه در ورود به دانشگاه 50 درصد افزایش یافت و دانشگاه های آزاد نیز با این تغییرات امتیازات مصاحبه را در پذیرش دانشجو در دانشگاه های آزاد بالا بردند و در ادامه می توانید امتیازات مصاحبه و آزمون کتبی را مشاهده کنید.
مصاحبه و سنجش علمی | سوابق آموزشی – پژوهشی |
50% | 50% |
مصاحبه و سنجش علمی | سوابق آموزشی – پژوهشی |
30% | 20% |
برای کسب 20 درصد از امتیاز سوابق آموزشی – پژوهشی چه فعالیت هایی مورد بررسی قرار می گیرد؟
- مقالات علمی پژوهشی داخلی یا خارجی
- تألیف یا ترجمه کتاب و مقاله
- برگزیدگان علمی
- کیفیت پایان نامه کارشناسی ارشد
- معدل و کیفیت دانشگاه دوره کارشناسی
- معدل و کیفیت دانشگاه دوره کارشناسی ارشد
- و …
داوطلبان عزیز برای کسب اطلاع بیشتر از امتیازات هر فعالیت و سایر فعالیت های مؤثر و زمان اعلام نتایج مصاحبه به مقاله درج شده در آیدانیتو با عنوان اعلام نتایج مرحله دوم دکتری مراجعه فرمایید.
زمان مصاحبه دکتری عمران – مدیریت منابع آب 98
زمان مصاحبه دکتری عمران- مدیریت منابع آب 98 توسط دانشگاه دعوت کننده به طور دقیق مشخص می شود. اما داوطلبان عزیز با توجه به اینکه محدودیتی در تعداد مصاحبه های دانشگاه ها برای داوطلبان وجود ندارد، بنابراین می توانند در چند مصاحبه شرکت کنند. اما به زمان مصاحبه دقت داشته باشید و در صورتی که مصاحبه چند دانشگاه دعوت شده اند، به زمان مصاحبه ها توجه کنند و در صورتی که تداخل زمانی در مصاحبه ها وجود دارد، دانشگاهی که اولویت بیشتری برای داوطلبان دارد، انتخاب شود. برای اولویت بندی دانشگاه و رشته چه مواردی را مورد بررسی قرار دهیم؟
- سطح علمی دانشگاه
- دانشگاه ها به ارائه دهنده رشته عمران – مدیریت منابع آب
- هزینه دوره های مختلف
- مسیر و شهر دانشگاه
داوطلبان نفرات برتر کنکور دکتری بهتر است در مصاحبه چند دانشگاه شرکت داشته باشند و تنها به رتبه ی خود اکتفا نکنند. دلیل این موضوع این است که معمولاً چند برابر ظرفیت های دانشگاه ها دعوت به مصاحبه انجام می شود و در صورتی که از لحاظ سطح علمی بالایی برخوردار باشند و از نظر اساتید مصاحبه کننده تأیید شده باشند، می توانند وارد دانشگاه مورد نظر شوند و تمامی داوطلبانی که دعوت به مصاحبه می شوند، می توانند از فرصت به دست آمده بهترین استفاده را کنند.
برای موفقیت در مصاحبه به نکات زیر توجه کنید:
- تسلط کافی در مکالمه زبان داشته باشید.
- به موضوع پایان نامه دوره کارشناسی ارشد تسلط داشته باشید.
- عنوان رساله دوره دکتری را برای خود مشخص کنید.
- قبل از روز مصاحبه راجع به علایق و موضوعات پایان نامه و مقالات چاپ شده اساتید مصاحبه کننده مطلع شوید. برای این کار می توانید از دانشجویان دانشگاه و یا پروفایل اساتید در سایت دانشگاه مراجعه کنید.
- در طول مصاحبه از توانایی های خود صحبت کنید.
- استرس بابت جو حاکم بر مصاحبه امری طبیعی است اما اگر مانع استرس نشوید، ممکن است فرصت های خود را از دست دهید.
- آداب مصاحبه دکتری را در نظر گرفته و با توجه به آن در جلسه مصاحبه حاضر شوید.