راهنمای مطالعه
مشاوره فردی
مشاوره فردی یک فرصت شخصی برای دریافت حمایت های روانشناختی و تجربه رشد و درمان در مواجهه با چالش های زندگی است. انواع مشاوره اهداف مختلفی دارند. مشاوره فردی کمک می کند تا مراجع توانمند شود و از پس مشکلاتی مثل خشم، افسردگی، اضطراب، اعتیاد، چالش های ارتباطی در ازدواج، تعارضات والد- فرزندی، مشکلات تحصیلی، تغییرات شغلی و… بر بیاید.
مشاوره فردی که به آن گفت و گو درمانی و… هم می گویند، فرایندی است که به واسطه آن مشاور و مراجع در یک فضای امن و آرام در تعامل با همدیگر قرار می گیرند. این تعامل فرصتی را فراهم می کند تا مراجع بتواند احساسات، باورها و رفتارهایش را بشناسد و برای تغییر در جهت افزایش کیفیت زندگی فردی و اجتماعی اش تلاش کنند.
اهداف مشاوره فردی
به طور کلی هدف روان درمانی و مشاوره این نیست که مراجع در جلسات مشاوره از نظر ذهنی بهبود پیدا کند و توانمند شود. یک مشاوره خوب و مناسب حالت بالا به پایین ندارد و این طور نیست که قدرت در دستان مشاور باشد و جلسات را هدایت کند. بلکه فضا طوری است که مراجع به صورت خود جوش نقش تأثیر گذاری در جلسات ایفا می کند و حتی گاهی مدیریت جلسه را به عهده می گیرد.
بعضی نظریه پردازان حوزه روانشناسی اعتقاد دارند که مشاور فقط نقش تسهیل گر دارد و به مراجع کمک می کند تا خودش را بیشتر بشناسد. اما در نهایت این مراجع است که تصمیم می گیرد چه تغییراتی در زندگی اش ایجاد کند و به کدام سمت برود.
جلسات مشاوره فردی معمولاً 45 تا 50 دقیقه طول می کشند. تکرار مدت و زمان درمان بستگی به نیازها، اهداف و میزان پیشرفت جلسات دارد. بسیاری از دغدغه ها و بحران ها در درمان کوتاه مدت حل می شوند اما مشکلات پیچیده و مزمن نیازمند زمان طولانی تری هستند.
موضوعات مشاوره فردی
مراجعان به دلایل متعدد و متنوعی به مشاور مراجعه می کنند. اما شایع ترین موضوعات مشاوره فردی شامل موارد زیر هستند:
- ازدواج
- طلاق
- مسائل جنسی
- روابط بین فردی
- طلاق عاطفی
- مشکلات خانوادگی
- اعتیاد
- مشکلات شخصیتی
- روابط اجتماعی
- مشکلات تحصیلی
- انتخاب رشته تحصیلی
- انتخاب شغل
- مشکلات خانوادگی
- مسائل حل نشده ای در گذشته
- فرزند پروری
- روابط عاطفی
مشاوره تلفنی
این روزها به علت مشغله های بسیار زیاد و شلوغ بودن زندگی های روزمره، بسیاری از افراد برای مراجعه حضوری به مشاور فرصت کافی ندارند. گاهی اوقات هم در بعضی شهرها مرکز مشاوره ای موجود نیست. در نتیجه استفاده از خدمات مشاوره تلفنی از همیشه شایع تر شده است.
همچنین ممکن است یک مراجع به هیچ عنوان امکان شرکت در جلسات حضوری مشاوره را نداشته باشد. مثلاً فرزند نوجوانش گرفتار رفتارهای پر خطر شده باشد و با پدر یا مادرش برای مراجعه به مشاور همکاری نکند. استفاده ازمشاوره تلفنی برای بحران هایی که در لحظه اتفاق می افتند هم مفید است. چون گاهی اوقات فرد هیچ فرصتی برای مراجعه به مشاور یا روانشناس ندارد اما می تواند تلفن را بردارد و با یک مشاور با تجربه تماس بگیرد.
مشاوره فردی تلفنی در آیدانیتو
آیدانیتو یک فضای هوشمند آموزش و مشاوره تلفنی است. مشاوران ما در این فضا، در حوزه های مختلف به مخاطبان خدمات مشاوره فردی ارائه می دهند.
شما می توانید با تماس با مشاوران باتجربه ما در زمینه های انواع مشاوره مثل مشاوره تحصیلی، مشاوره خانواده تلفنی ، مشاوره ازدواج، مشاوره جنسی، مشاوره کودک و نوجوان، مشاوره اعتیاد، مشاوره طلاق، مشاوره خیانت، مشاوره افسردگی ، مشاوره مهاجرت و…. اطلاعات کسب کنید.
در ادامه مطالعه مقاله مشاوره تلفنی خانواده را به شما پیشنهاد می کنیم.
برای اطلاعات بیشتر در زمینه مزایای مشاوره فردی می توانید با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.