راهنمای مطالعه
مدارک مهاجرت کاری به کانادا
بعد از روسیه، کانادا پهناورترین کشور کره زمین است. پرجمعیت ترین شهرهای کانادا به ترتیب تورنتو، مونترآل، و ونکوور هستند. اتاوا پایتخت سیاسی کشور کانادا است و مهم ترین استان کانادا از نظر اقتصادی و سیاسی، انتاریو است.
مهاجرپذیری کانادا موجب شده است که هر ساله مهاجران زیادی از گوشه و کنار دنیا به کانادا وارد و مقیم دائم آن شوند. مهاجرت به کانادا به روش های مختلفی امکان پذیر است. یکی از متداول ترین روش های مهاجرت به کانادا مهاجرت کاری و یکی از بهترین روش های مهاجرت کاری، استفاده از روش اکسپرس اینتری یا ورود سریع است.
از سال 2015، روش اکسپرس اینتری (Express Entry) یا ورود سریع برای کسانی که قصد مهاجرت کاری به کانادا و اقامت دائم در این کشور دارند راه اندازی شد. اکسپرس اینتری برنامه یا فرایندی است که به واسطه آن کارگران ماهر و افراد متخصص که به کار و زندگی در کانادا تمایل دارند، بر اساس ویژگی ها و توانمندی هایشان امتیاز بندی می شوند و از آن هایی که امتیاز بالایی داشته باشند دعوت می شود که برای کار و اخذ اقامت دائم وارد این کشور شوند.
سؤال شایع کسانی که قصد دارند برای کار به کانادا مهاجرت کنند این است که چه مدارکی را باید به اداره مهاهجرت کانادا ارائه دهند. در این مقاله تلاش کرده ایم تا به مدارک مهاجرت کاری به کانادا بپردازیم.
انواع مدارک مهاجرت کاری به کانادا
مدارک مهاجرت کاری به کانادا انواع مختلفی دارند:
مدارک کاری
- گواهی کارها در طول زندگی
- سوابق شغلی
- سابقه بیمه
- قراردادهای کاری (در صورت لزوم)
- سه فیش حقوقی آخرین کار (در صورت لزوم)
مدارک تحصیلی
- مدارک دانشگاهی و ریز نمره ها
- مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمره ها
- مدرک دیپلم و ریز نمره ها
- ترجمه سایر مدارک تحصیلی
- مدارک زبان انگلیسی یا فرانسه
مدارک مورد نیاز برای دریافت اقامت دائم
- تمامی پاسپورت های فرد متقاضی در ده سال گذشته
- شناسنامه و ترجمه آن
- سند ازدواج یا طلاق و ترجمه آن
- آدرس محل زندگی در ده سال گذشته
- شش قطعه عکس 4/5 * 3/5 (پشت عکس ها باید امضا شده باشد، دارای تاریخ میلادی باشد و در شش ماه گذشته گرفته شده باشد)
فرد متقاضی برای مهاجرت کاری باید فرم های مربوط به برنامه اکسپرس اینتری و مدارک مهاجرت کاری به کانادا را به صورت آنلاین در اداره مهاجرت کانادا پر کند و همه مدارک و ترجمه هایشان را در این وب سایت آپلود کند. در مرحله بعد متقاضی با توجه اطلاعاتی که وارد سیستم کرده و مدارکی که ارائه داده امتیاز شماری می شود.
در مرحله بعدی، چنان چه مجموع امتیازهای متقاضی بالا باشد توسط یکی از استان های کانادا یا کارفرماها انتخاب و از او دعوت می شود که برای کار در کانادا و اقامت دائم وارد این کشور شود.
در این مقاله به مدارک مهاجرت کاری به کانادا پرداختیم. در ادامه مطالعه مقاله «مهاجرت کاری به کانادا» را به شما پیشنهاد می کنیم.
برای اطلاعات بیشتر در زمینه شرایط و مراحل تقاضای مهاجرت کاری کانادا، می توانید با مشاوران آیدانیتو، در زمینه تحصیل، مهاجرت و ویزا تماس بگیرید.