مدارک لازم برای پذیرش و ویزای آلمان

نویسنده : دهقان
۰۵ آبان ۹۷ ۲۵ ۰

جهت اطلاع از مدارک لازم برای پذیرش و ویزای آلمان می توانید در سراسر کشور با شماره ۰۲۱-۴۲۲۵۸ تماس حاصل نمایید


پاسخگویی از ۸ صبح الی ۱ بامداد حتی ایام تعطیل
به دلیل شلوغی خطوط در صورت شنیدن صدای بوق اشغال مجددا تلاش نمایید


مدارک لازم برای پذیرش و ویزای آلمان

کشور ثروتمند و توسعه یافته آلمان به دلایل مختلف مهاجران و گردشگرانی را از سراسر جهان به خود جذب می کند. ما ایرانیان برای ورود به اکثر کشورهای دنیا نیازمند ویزا هستیم. آلمان هم از این قاعده مستثنی نیست و کسی نمی تواند بدون ویزا که در حقیقت یک مجوز قانونی است به خاک این کشور وارد شود.

در این مقاله تلاش کرده ایم که به مدارک لازم برای پذیرش و ویزای آلمان بپردازیم.

ویزای آلمان

بعد از توافق نامه شینگن در سال 1985 که بین بیشتر کشورهای اروپایی بسته شد، کسانی که ویزای شینگن را دریافت کنند، می توانند به همه کشورهای عضو این توافق نامه وارد شوند.

با توجه به هدف کسی که قصد ورود به خاک آلمان را دارد، نوعی از ویزای شینگن به او تعلق می گیرد.

ویزای توریستی آلمان

مدارک لازم برای پذیرش و ویزای آلمان ، در صورتی که فرد قصد سفر به آلمان داشته باشد، شامل موارد زیر هستند:

  • فرم پر شده تقاضای ویزا
  • پاسپورت
  • گردش مالی حساب بانکی برای سه ماه
  • گواهی شغلی
  • سه قطعه عکس رنگی و جدید ( رنگی، دارای زمینه سفید و در ابعاد 4*6 )
  • دعوت نامه ( در صورت وجود )
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • مدارک رزرو هتل
  • نامه سفارت در مورد بیمه سلامتی
  • مدارک مربوط به مالکیت یک ملک

ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی با ویزای توریستی متفاوت است و به همین دلیل برای گرفتن این ویزا، متقاضی باید مدارک دیگری ارائه بدهد. این مدارک شامل موارد زیر هستند:

  • پذیرش تحصیلی از یک دانشگاه
  • پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماهه، به همراه دو کپی از آن
  • فرم پرشده تقاضای ویزا
  • عکس رنگی پاسپورتی
  • شناسنامه، به همراه دو کپی
  • گواهی پشتیبانی مالی
  • گواهی پایان دوره کارشناسی یا کارشناسی ارشد (به همراه ترجمه)
  • گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی (به همراه ترجمه)
  • گواهی پایان دوره سه سال متوسطه (به همراه ترجمه)
  • مدارک مربوط به سوابق شغلی
  • انگیزه نامه

ویزای جست و جوی کار

یکی از مهم ترین ویزاهای آلمان برای کار در کشور آلمان، ویزای جست و جوی کار ( Job seeker) است. با دریافت این ویزا، متقاضی شش ماه فرصت دارد تا در آلمان کار پیدا کند. مدارک مورد نیاز برای دریافت این ویزا، شامل موارد زیر هستند:

  • پاسپورت معتبر
  • یک نامه کتبی که در آن فرد متقاضی هدفش از سفر و چگونگی پیدا کردن شغل را توضیح می دهد
  • مدرک پیش دانشگاهی و ترجمه آن
  • مدارک لیسانس و فوق لیسانس، به همراه ترجمه
  • رزومه تحصیلی و کاری
  • اسناد مالی
  • بیمه درمانی
  • سه عکس پاسپورتی
  • مدارک مرتبط با گواهی تولد، سند ازدواج و ترجمه آن ها

ویزای تجاری آلمان

از آن جایی که کشور آلمان در حوزه های مختلف بسیار پیشرفته است و اقتصاد این کشور ثروتمند بسیار پویا است، افراد زیادی برای سرمایه گذاری و کارآفرینی وارد این کشور می شوند و در صورتی که بتوانند به خوبی عمل کنند و در چرخه اقتصادی آلمان مفید باشند، می توانند اقامت این کشور را دریافت کنند.

در این شرایط مدارک لازم برای پذیرش و ویزای آلمان ، شامل موارد زیر است.

  • دو عکس پاسپورتی
  • پاسپورت معتبر، به همراه یک کپی
  • فرم پر شده تقاضای ویزا
  • نامه تأییدیه بیمه سلامتی
  • گردش حساب بانکی در سه ماه گذشته
  • جزئیات طرح تجاری
  • مدارک تجاری
  • بلیط هواپیما
  • مدارک مربوط به اقامت در آلمان
  • سوابق کاری

همان طور که دیدیم مدارک لازم برای پذیرش و ویزای آلمان ، در شرایط مختلف متفاوت است و با توجه به هدف متقاضی تغییر می کند.

در ادامه مطالعه مقاله «مدارک ویزای توریستی آلمان» را به شما پیشنهاد می کنیم.

برای اطلاعات بیشتر در زمینه انواع ویزاهای آلمان و جزئیات مدارک مورد نیاز برای اخذ این ویزاها، می توانید با مشاوران حرفه ای و باتجربه آیدانیتو، در زمینه مهاجرت، تماس بگیرید.

جهت اطلاع از مدارک لازم برای پذیرش و ویزای آلمان می توانید در سراسر کشور با شماره ۰۲۱-۴۲۲۵۸ تماس حاصل نمایید


پاسخگویی از ۸ صبح الی ۱ بامداد حتی ایام تعطیل
به دلیل شلوغی خطوط در صورت شنیدن صدای بوق اشغال مجددا تلاش نمایید

 


4.7 از 5

دیدگاه خود را بنویسید


اولین دیدگاه را شما برای این مطلب ثبت کنید