راهنمای مطالعه
دکتری روانشناسی
رشته روانشناسی تحت عنوان علمی شناخته می شود که در آن خاطرات، احساسات و افکار هر فرد مورد تحلیل و بررسی قرار می گیرند و یک روانشناس با توجه به فرایندها و رفتارهای ذهنی و همینطور تمامی نتایج و یافته های علمی به تحلیل و بررسی ساختار عاطفی و روحی هر فرد می پردازد. جالب است بدانید که این علم تحت عنوان علمی جدید و نوظهور در جوامع مطرح شده است و هنوز هم روز به روز کامل تر می شود. شاید بتوان علت این تکامل روز افزون را تنوع در رفتارهای بشر دانست. این موضوع در حالی است که روانشناسی شامل زمینه های مطالعاتی بسیاری می شود. ارائه این رشته در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری فرصتی را برای علاقه مندان به این رشته تحصیلی به وجود آورده است تا بتوانند به تحصیلات بالاتری در زمینه روانشناسی دست پیدا کنند. در این مقاله به بحث در رابطه با دکتری روانشناسی برای شما می پردازیم پس ما را همراهی کنید تا اطلاعات کامل تری را در رابطه با دکتری روانشناسی به دست آورید..
گرایش های دکتری رشته روانشناسی
رشته روانشناسی در مقطع دکتری چهار گرایش خانواده و سلامت جنسی، روانشناسی سلامت، روانشناسی بالینی و روانشناسی محض را شامل می شود. اما در کنار این گرایش ها شماری از گرایش ها به صورت جداگانه و تخصصی ارائه می گردند. روان شناسی و آموزش کودکان استثنایی، سنجش و اندازه گیری، روانشناسی تربیتی و روان شناسی صنعتی و سازمانی گرایش های رشته روانشناسی در مقطع دکتری هستند. در زیر به ارائه توضیحاتی در رابطه با شماری از گرایش های دکتری روانشناسی برای شما می پردازیم.
گرایش روانشناسی سلامت
گرایش روان شناسی سلامت از جمله گرایش های دکتری روانشناسی است که به بحث در رابطه با چگونگی تأثیر زمینه اجتماعی، رفتار و بیولوژی بر وضع جسمانی و سلامت افراد می پردازد. هدف اساسی از ایجاد و راه اندازی این رشته تحصیلی را می توان شناسایی انواع عوامل روان شناسی در شکل گیری و پیشرفت بیماری و یا سلامت در انسان ها دانست. روان شناسی سلامت ارتباطی بسیار نزدیک و تنگاتنگی با رشته ها و علومی همچون مددکاری اجتماعی، پزشکی و بهداشت دارد. کلیه افراد دانش آموخته این رشته تحصیلی پس از فراغت از تحصیل اطلاعات کافی و جامعی در ارتباط با مصرف دخانیات و الکل، انواع بیماری های قلبی- عروقی و غیره دارند.
گرایش خانواده و سلامت جنسی
گرایش خانواده و سلامت جنسی به عنوان یکی از گرایش های مهم در دکتری روانشناسی شناخته شده است که افراد مشغول به تحصیل در آن در طول دوره دانشگاه خود با زمینه ها و ابعاد مختلفی از خانواده و سلامت جنسی آشنایی کافی را پیدا می کنند. این ابعاد حوزه های متعدد فقه و حقوق، اخلاق، علوم تربیتی، روانشناسی و علوم پزشکی را شامل می شود. تمامی افراد فارغ التحصیل این گرایش تحصیلی می توانند وظیفه پژوهش و مدیریت، آموزش، درمان و مشاوره را در زمینه خانواده و سلامت جنسی بر عهده بگیرند. هدف اساسی از ایجاد و راه اندازی گرایش خانواده و سلامت جنسی در دکتری روانشناسی آموزش و تربیت افرادی دانش آموخته با هدف تکمیل و تأمین کادر درمانی و مشاوره ای در انواع مراکز تخصصی در ایران است. در بالا دو مورد از گرایش های روانشناسی در مقطع دکتری روانشناسی را خدمت شما توضیح دادیم. برای آشنایی و اطلاع از سایر گرایش های دکتری روانشناسی و همین کسب اطلاعات بیشتری در رابطه با گرایش های ذکر شده در دوره دکتری روانشناسی با مشاوران تحصیلی آیدانیتو تماس حاصل فرمایید.
دانشگاه های پذیرنده دکتری روانشناسی
در این بخش از مقاله به ذکر شماری از دانشگاه های پذیرنده دکتری رشته روانشناسی برای شما دوستان عزیز می پردازیم. جهت اطلاع از تمامی دانشگاه های پذیرنده روانشناسی در دوره دکتری با مشاوران تحصیلی آیدانیتو تماس حاصل فرمایید.
گرایش تحصیلی | نام دانشگاه |
روانشناسی سلامت | دانشگاه شهید بهشتی- تهران |
دانشگاه تهران | |
روانشناسی بالینی | دانشگاه شیراز |
دانشگاه شهید بهشتی- تهران | |
دانشگاه شاهد | |
دانشگاه خوارزمی- تهران(محل تحصیل پردیس خودگردان واقع در کرج) |
دکتری روانشناسی چند سال است؟
از جمله سؤالاتی که برای هر فرد مایل به تحصیل روانشناسی در مقطع دکتری مطرح می شود این است که دکتری روانشناسی چند سال است؟ و چند سال را باید صرف ادامه تحصیل در مقطع دکتری رشته روانشناسی کنند؟ در صورتی که شما نیز از جمله داوطلبان مایل به شرکت در این مقطع از رشته روانشناسی هستید برای یافتن پاسخ این سؤال خود با مشاوران تحصیلی آیدانیتو تماس حاصل فرمایید.
در پایان مقاله دکتری روانشناسی پیشنهاد میکنیم به مقاله برنامه ریزی دکتری روانشناسی هم سر بزنید.
در صورت نیاز به کسب اطلاعاتی بیشتر در رابطه با دکتری روانشناسی با مشاوران تحصیلی آیدانتیو تماس حاصل فرمایید.