راهنمای مطالعه
ارشد مکانیک
رشته مکانیک در ردیف رشته های قابل توجه و محبوب داوطلبان در مقاطع مختلف تحصیلی قرار دارد. رشته که هر فرد با تحصیل در آن و کسب تجربیات لازم می تواند جهان را به جلو هدایت کند. علم مکانیک به موضوعاتی همچون انرژی، کار، حرکت و تحلیل نیروها می پردازد و فرد دانش آموخته این رشته در طول دوران تحصیل آشنایی لازم را با این موارد پیدا می کند. از جمله توانایی ها و مهارت های ضروری جهت ادامه تحصیل در این رشته تحصیلی می توان به علاقه فراوان آن ها به دروسی همچون فیزیک و ریاضی اشاره کرد که بسیار مهم و اساسی به نظر می رسد از دیگر موارد لازم برای اشتغال به تحصیل در رشته مکانیک توانایی بررسی، تحلیل و تجسم است. علاوه بر این ها، تسلط کامل و توانایی استفاده از نرم افزارهایی همچون office نیز از ضروریات ورود و ادامه تحصیل در رشته محبوب مهنندسی مکانیک در گرایش های مختلف است. از جمله زمینه های کاری یک فرد مهندس مکانیک می توان از ساخت اعضای مصنوعی بدن، ایمپلنت های پزشکی و فعالیت در پالایشگاه ها و نیروگاه ها نام برد که با کسب تجربیات کاری بسیاری برای افراد همراه است. همان طور که در جریان هستید رشته مهندسی و مکانیک در هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه های سرتاسر ایران مورد مطالعه قرار می گیرد. در این مطلب به طور اخص بحث در مورد ارشد مکانیک را مطرح می کنیم. پس ما را همراهی کنید تا اطلاعات کافی را در رابطه با ارشد مکانیک به دست آورید.
کارشناسی ارشد مکانیک
مجموعه مهندسی مکانیک در مقطع کارشناسی ارشد از 11 رشته تشکیل شده است. از میان این رشته ها می توان به مهندسی تسلیحات، مهندسی هسته ای، مهندسی پزشکی، مهندسی انرژی های تجدید پذیر و مهندسی سیستم های میکرو و نانو الکترومکانیک اشاره کرد. رشته های تحصیلی گنجانده شده در این مجموعه، به جز سه رشته مهندسی مکاترونیک، مهندسی ماشین های ریلی، مهندسی فناوری ماهواره و مهندسی انرژی های تجدید پذیر شامل گرایش های بسیاری نیز می شوند. به عنوان مثال رشته مهندسی خودرو از سه گرایش سازه بدنه خودرو، طراحی سیستم های دینامیکی خودرو و سیستم محرکه خودرو تشکیل شده است. مثال دیگر رشته مهندسی مکانیک است که 5 گرایش دریا، مواد مرکب، تبدیل انرژی، طراحی کاربردی و ساخت و تولید را در بر می گیرد.
ارشد رشته مکانیک
رشته مهندسی مکانیک در مقطع ارشد و در هر کدام از گرایش ها از 32 واحد درسی تشکیل شده است. به عنوان مثال دروسی همچون روش تحقیق، محاسبات عددی پیشرفته، ریاضیات پیشرفته، و مکانیک محیط های پیوسته از جمله دروس ارائه شده در گرایش تبدیل انرژی ارشد مکانیک به شمار می روند.
ارشد مهندسی مکانیک
در اینجا به بیان پاره ای توضیحات در مورد یکی از گرایش های ارشد مکانیک به نام ساخت و تولید برای شما می پردازیم. گرایش ساخت و تولید از جمله بهترین و جامع ترین گرایش های ارشد مکانیک به شمار می رود. گرایشی که دانشجویان پس از فراغت از تحصیل در آن آشنایی کافی را در رابطه با مسائلی همچون ماشین کاری، ابزار سازی، ریخته گری و جوشکاری پیدا کرده اند. لازم به ذکر است که دروس گنجانده شده در گرایش ساخت و تولید اکثراً به شکل عملی هستند. از جمله دروس گنجانده شده در این گرایش از ارشد مهندسی مکانیک می توان از متالورژی در تولید، رباتیک پیشرفته، طراحی اجزا و سازه ماشین ابزار، سیستم های کنترل دیجیتال و اتوماسیون در تولید را نام برد.
آزمون ارشد مکانیک
هر ساله شمار زیادی از داوطلبان تصمیم به ادامه تحصیل در مقطع ارشد مکانیک را دارند و به دنبال آماده کردن خود جهت شرکت در کنکور ارشد مکانیک هستند. ثبت نام در آزمون ارشد مکانیک دانشگاه سراسری به صورت غیرحضوری و کاملاً آنلاین صورت می گیرد. فقط کافی است که به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی sanjesh.org وارد شوید. تمامی عملیات ثبت نام را در آن انجام دهید. اما در رابطه و با آزمون ارشد مکانیک دانشگاه آزاد باید گفت که این فرایند ثبت نام در سایت دانشگاه آزاد اسلامی برای شما امکان پذیر است. باید به عرض برسانیم که قبولی ارشد مکانیک در گرو تلاش و سخت کوشی شماست.
در این مقاله به تحلیل و بررسی ارشد مکانیک پرداختیم. پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات جامع تر سری هم به مقاله معرفی گرایش های ارشد مکانیک بزنید.
اگر سوالی در زمینه ارشد مکانیک ذهنتان را به خود مشغول کرده است، می توانید با مشاوران تحصیلی آیدانیتو تماس بگیرید.