ویزای توریستی کانادا

نویسنده : دهقان
۰۵ آبان ۹۷ ۱۵ ۰

جهت اطلاع از شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا می توانید در سراسر کشور با شماره ۰۲۱-۴۲۲۵۸ تماس حاصل نمایید


پاسخگویی از ۸ صبح الی ۱ بامداد حتی ایام تعطیل
به دلیل شلوغی خطوط در صورت شنیدن صدای بوق اشغال مجددا تلاش نمایید


ویزای توریستی کانادا

کانادا کشور پهناوری، واقع در شمال قاره آمریکای شمالی است. این کشور دارای ده استان و سه قلمرو است و یکی از توسعه یافته ترین کشورهای جهان است که بهترین انواع خدمات را به ساکنانش ارائه می دهد.

هر ساله، افراد زیادی از سراسر جهان به این کشور مهاجرت یا سفر می کنند. هر انسانی، از هر نقطه ای از جهان، برای ورود به کانادا به ویزا نیاز دارد. ویزای توریستی به کسانی تعلق می گیرد که به کانادا سفر می کنند و قصد تحصیل یا کار در این کشور ندارند.

در این مقاله کوشیده ایم که به شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا توسط ایرانیان بپردازیم:

انواع ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا می تواند به صورت یک بار ورود (Single) یا چند بار ورود (Multiple) صادر شود. هر دوی این ویزاها برای مدت زمان مشخصی اعتبار دارند.

وقتی ویزای شما Single باشد فقط یک بار اجازه ورود به کشور کانادا را دارید اما اگر Multiple باشد بیشتر از یک بار اجازه دارید که وارد کانادا شوید. مدت اعتبار ویزای Multiple برای ایرانیان پنج سال است.

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا

وقتی یک فرد ایرانی قصد دارد از کانادا دیدن کند، علاوه بر فرم درخواست ویزا، باید مدارک زیر را هم ارائه بدهد:

  • اصل پاسپورت های جدید و قدیمی
  • شناسنامه و ترجمه شناسنامه
  • فرم درخواست ویزا و فرم اطلاعات خانوادگی
  • دو قطعه عکس 3/5*4/5 رنگی، با زمینه سفید رنگ
  • ترجمه سند ملکی در صورت موجود بودن
  • ترجمه سند ازدواج، در صورتی که زن و شوهر همراه با هم سفر می کنند
  • ترجمه مدارک شغلی
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
  • گردش سه ماهه آخر حساب
  • نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی و همراه با مهر انگلیسی بانک
  • رضایت نامه کتبی والدین، در صورتی که مسافر زیر 18 سال است

شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا

برای دریافت ویزای توریستی کانادا ، پیش نیازهایی وجود دارند و مسافر باید دارای شرایطی مثل شرایط زیر باشد:

  • عدم اشتغال به کار و تحصیل در کانادا
  • نداشتن سابقه کیفری
  • تمکن مالی و ارائه مدارکی برای اثبات توانایی مالی
  • اطمینان دادن به افسر ویزا که فرد حتماً بعد از سفر به کشورش باز خواهد گشت

درخواست آنلاین ویزای توریستی کانادا

یکی از شایع ترین روش های درخواست ویزای کانادا، روش آنلاین است. درخواست آنلاین این ویزا به این صورت است که فرد یک حساب کاربری در وب سایت سفارت کانادا می سازد و مدارک اسکن شده اش را در این حساب آپلود می کند. در آخر هزینه های ویزا و انگشت نگاری را به صورت آنلاین می پردازد و نامه انگشت نگاری، تاییدیه ثبت نام و شماره درخواست را دریافت می کند. با دریافت این اطلاعات، فرد متقاضی تا 30 روز فرصت دارد که برای انگشت نگاری به یکی از دفاتر مربوط مراجعه کند.

از آن جایی که کشور کانادا در ایران سفارت ندارد، ایرانیان برای انگشت نگاری باید به یکی از کشورهای اطراف مثل ترکیه، ارمنستان، آذربایجان یا امارات بروند. وقتی روند بررسی پرونده متقاضی ویزای توریستی کانادا به پایان برسد، از طریق آنلاین به او اعلام می شود که ویزای به او تعلق می گیرد یا نه.

معمولاً درخواست های آنلاین خیلی زودتر از درخواست های دستی مورد بررسی قرار می گیرند.

در این مقاله به بررسی نکات مرتبط با اخذ ویزای توریستی کانادا پرداختیم. در ادامه مطالعه «انگشت نگاری» را به شما پیشنهاد می کنیم.

برای اطلاعات بیشتر در مورد شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا، می توانید با مشاوران حرفه ای اخذ ویزا و مهاجرت آیدانیتو تماس بگیرید.

جهت اطلاع از شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا می توانید در سراسر کشور با شماره ۰۲۱-۴۲۲۵۸ تماس حاصل نمایید


پاسخگویی از ۸ صبح الی ۱ بامداد حتی ایام تعطیل
به دلیل شلوغی خطوط در صورت شنیدن صدای بوق اشغال مجددا تلاش نمایید


4.7 از 5

دیدگاه خود را بنویسید


اولین دیدگاه را شما برای این مطلب ثبت کنید