ویزای تحصیلی کانادا

نویسنده : دهقان
۰۵ آبان ۹۷ ۲۸ ۰

جهت اطلاع از شرایط دریافت ویزای تحصیلی کانادا می توانید در سراسر کشور با شماره ۰۲۱-۴۲۲۵۸ تماس حاصل نمایید


پاسخگویی از ۸ صبح الی ۱ بامداد حتی ایام تعطیل
به دلیل شلوغی خطوط در صورت شنیدن صدای بوق اشغال مجددا تلاش نمایید


ویزای تحصیلی کانادا

هر ساله حدود 000/130 نفر، به منظور ادامه تحصیل، وارد کانادا می شوند. سیستم آموزشی کشور کانادا بسیار با کیفیت و پیشرفته است. بهترین امکانات را برای تحصیل و پژوهش در اختیار افراد قرار می دهد و احتمال ورود به بازار کار بعد از اتمام تحصیل، در کشور کانادا، بسیار زیاد است.

پژوهش، انتشارات علمی و همکاری های بین المللی سه موضوعی هستند که دانشگاه های کانادایی تمرکز زیادی روی آن دارند.

احتمالاً یکی از سؤال هایی که ذهن افراد مشتاق به تحصیل در کانادا را به خود مشغول می کند این است که چطور می توان ویزای تحصیلی کانادا را اخذ کرد و شرایط لازم برای دریافت این ویزا شامل چه مواردی است؟ در این مقاله به مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا می پردازیم.

تصمیم بگیرید که می خواهید در کدام دانشگاه تحصیل کنید

 قبل از هر چیز باید مطمئن شوید که قرار است در کدام دانشگاه تحصیل کنید و می خواهید در چه رشته ای ادامه تحصیل بدهید. با دقت وب سایت دانشگاه مورد نظرتان را مطالعه کنید تا متوجه شوید که برای تحصیل در آن رشته و دانشگاه خاص به چه مدرکی نیاز دارید. مدارک را برای دانشگاه ارسال کنید و منتظر پاسخ آن ها باشید.

در صورتی که تقاضای تحصیل شما در آن دانشگاه پذیرفته شود، نامه پذیرش را دریافت می کنید و در فرایند تقاضای ویزای تحصیلی کانادا از آن استفاده می کنید.

فرایند تقاضای ویزای تحصیلی کانادا را آغاز کنید

به محض این که نامه پذیرش دانشگاه را دریافت کنید می توانید برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام کنید.

اولین قدم های دریافت ویزای تحصیلی کانادا ، شامل موارد زیر است:

  • تقاضای آنلاین ویزای دانشجویی در وب سایت Citizenship and immigration Canada 
  • ارائه نامه پذیرش دانشگاه از یک دانشگاه معتبر کانادایی
  • ارائه مدارک مرتبط با منابع مالی برای تأمین هزینه های تحصیل در کانادا
  • ارائه مدارک عدم سوء پیشینه
  • ارائه مدارک مرتبط با سلامت جسمی

مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی کانادا را آماده کنید

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا شامل موارد زیر است:

  • فرم پر شده تقاضای ویزا
  • نامه پذیرش دانشگاه
  • اسکن صفحات جدیدترین پاسپورت ( صفحه اول و صفحاتی که در آن ها مهر خورده)
  • اسکن صفحات پاسپورت قبلی ( صفحه اول و صفحاتی که در آن ها مهر یا ویزا خورده)
  • دو عکس جدید با سایز عکس های پاسپورتی که نام، نام خانوادگی و تاریخ تولد پشت آن درجه شده باشد.
  • اگر قصد ادامه تحصیل در استان کبک را دارید، باید ترجمه مدارکتان به زبان فرانسوی را هم ارائه دهید
  • نامه CAQ برای متقاضیان تحصیل در استان کبک
  • 110 دلار برای دریافت CAQ از استان کبک ( برای متقاضیان کبک)
  • 150 دلار برای ویزای تحصیلی

انگشت نگاری

شما باید در یکی از دفاتر سفارت کانادا انگشت نگاری شوید و از آن جایی که کشور کانادا در ایران سفارت ندارد، برای انگشت نگاری می توانید به کشورهایی مثل ترکیه، امارات، ارمنستان و آذربایجان بروید. هزینه انگشت نگاری 85 دلار است.

جواب ویزای تحصیلی کانادا

معمولاً تا 9 هفته پس از انگشت نگاری، جواب ویزای شما به صورت آنلاین به شما می رسد. در صورت مثبت بودن جواب، متقاضی باید پاسپورت خود را به سفارت کانادا در کشوری دیگر ارائه دهد تا ویزا در پاسپورتش مهر شود.

در این مقاله به بررسی موضوعات مرتبط با ویزای تحصیلی کانادا پرداختیم. در ادامه مطالعه مقاله «هزینه تحصیل در کانادا» را به شما پیشنهاد می کنیم.

برای اطلاعات بیشتر در زمینه شرایط تحصیل در کانادا، می توانید با مشاوران حرفه ای اخذ ویزای تحصیلی آیدانیتو تماس بگیرید.

جهت اطلاع از شرایط دریافت ویزای تحصیلی کانادا می توانید در سراسر کشور با شماره ۰۲۱-۴۲۲۵۸ تماس حاصل نمایید


پاسخگویی از ۸ صبح الی ۱ بامداد حتی ایام تعطیل
به دلیل شلوغی خطوط در صورت شنیدن صدای بوق اشغال مجددا تلاش نمایید

 


4.7 از 5

دیدگاه خود را بنویسید


اولین دیدگاه را شما برای این مطلب ثبت کنید