مدارک مهاجرت به آلمان

نویسنده : دهقان پور
۳۰ دی ۹۷ ۶۶ ۰
فضای هوشمند آموزش و مشاوره

جهت مشاوره درباره "مدارک مهاجرت به آلمان" می توانید در سراسر کشور با شماره زیر تماس حاصل نمایید

تماس با شماره ۹۰۹ ۹۰۷ ۱۹ ۷۴ از سراسر کشور

تماس از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون گرفتن کد
پاسخگویی از ۸ صبح الی ۱ بامداد حتی ایام تعطیل
به دلیل شلوغی خطوط در صورت شنیدن صدای بوق اشغال مجددا تلاش نمایید


مدارک مهاجرت به آلمان

کشور آلمان یک کشور توسعه یافته، پیشرفته و بسیار مهاجر پذیر است. هر ساله هزاران نفر با اهداف مختلف تحصیلی و کاری وارد آلمان می شوند و برای دریافت اقامت دائم این کشور تلاش می کنند.

 مهاجرت به آلمان روش های مختلفی دارد. ممکن است کسی وارد دانشگاه های این کشور شود و بعد از فارغ التحصیلی با پیدا کردن کار مناسب در آلمان بماند. از آنجایی که رشد جمعیت این کشور منفی است، در حال حاضر با کمبود نیروی کار مواجه شده است و افراد متخصص و با تجربه، در صورت برخورداری از شرایط لازم، به عنوان نیروی کار وارد این کشور می شوند.

کار آفرینان و سرمایه گذارانی هم که از تمکن مالی برخوردارند با به راه انداختن کسب و کاری در آلمان، اقامت آن را دریافت می کنند.

در این مقاله تلاش کرده ایم که به موضوع مهاجرت به آلمان و مدارک مهاجرت به آلمان بپردازیم. اگرچه مهاجرت کاری به آلمان ممکن است و این کشور نسبت به سایر کشورهای اروپایی دیگر، مهاجران کاری بیشتری را می پذیرد، هر فردی نمی تواند در این کشور جویای  کار شود و باید از شرایطی برخوردار باشد. شرایطی مثل:

  • مدرک تحصیلی کارشناسی به بالا
  • سابقه کار مرتبط با مدرک تحصیلی (حداقل سه سال)
  • تسلط به زبان آلمانی در سطح B1,B2
  • اخذ ویزای کار

مدارک مهاجرت کاری به آلمان

مدارک مهاجرت به آلمان برای فردی که بخواهد به منظور کار، وارد این کشور شود، شامل موارد زیر است:

  • فرم پر شده تقاضای ویزای کار آلمان
  • مدرک دیپلم و ریز نمرات دیپلم، به همراه ترجمه
  • مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات پیش دانشگاهی به همراه ترجمه
  • مدرک کارشناسی و ریز نمرات کارشناسی، به همراه ترجمه
  • مدرک کارشناسی ارشد و ریز نمرات کارشناسی ارشد، به همراه ترجمه
  • گواهی سابقه کار ترجمه شده
  • یک قطعه عکس 4*6
  • پاسپورت و کپی از دو صفحه اول آن
  • مدرک زبان آلمانی
  • مدرک زبان انگلیسی
  • گواهی مالی از بانک

فضای هوشمند آموزش و مشاوره

جهت مشاوره درباره "مدارک مهاجرت به آلمان" می توانید در سراسر کشور با شماره زیر تماس حاصل نمایید

تماس با شماره ۹۰۹ ۹۰۷ ۱۹ ۷۴ از سراسر کشور

تماس از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون گرفتن کد
پاسخگویی از ۸ صبح الی ۱ بامداد حتی ایام تعطیل
به دلیل شلوغی خطوط در صورت شنیدن صدای بوق اشغال مجددا تلاش نمایید

سرمایه گذاری و کارآفرینی در آلمان

مطابق قوانین کشور آلمان، شهروندان کشورهای خارجی می توانند در این کشور سرمایه گذاری و کارآفرینی کنند و در نهایت اقامت دائم و شهروندی آلمان را به دست بیاورند.

کسی که در آلمان سرمایه گذاری کند، در حقیقت سرمایه اش را وارد چرخه اقتصادی یکی از بهترین کشورهای جهان کرده است و می تواند در مدت کوتاهی برای خودش و اعضای خانواده اش اقامت بگیرد. شرایط سرمایه گذاری و کارآفرینی در آلمان شامل موارد زیر است:

  • داشتن یک طرح کسب و کار
  • داشتن طرح و ایده تأمین مالی کسب و کار
  • گواهی بیمه خدمات درمانی
  • مدرک تحصیلی
  • رزومه کاری در زمینه کسب و کار مورد نظر

برای سرمایه گذاری در آلمان حداقلی وجود ندارد اما پیشنهاد می شود که متقاضی حداقل250/000 یورو داشته باشد. وقتی فرد متقاضی کارآفرینی در آلمان وارد این کشور می شود، در صورتی که بعد از سه سال کسب و کارش پر سود و به نفع اقتصاد آلمان باشد، می تواند اقامت دائم را دریافت کند.

در این مقاله به موضوع مدارک مهاجرت به آلمان پرداختیم. در ادامه مطالعه مقاله مدارک لازم برای پذیرش و ویزای آلمان را به شما پیشنهاد می کنیم.

برای اطلاعات بیشتر در زمینه انواع روش های مهاجرت به آلمان می توانید با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.

فضای هوشمند آموزش و مشاوره

جهت مشاوره درباره "مدارک مهاجرت به آلمان" می توانید در سراسر کشور با شماره زیر تماس حاصل نمایید

تماس با شماره ۹۰۹ ۹۰۷ ۱۹ ۷۴ از سراسر کشور

تماس از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون گرفتن کد
پاسخگویی از ۸ صبح الی ۱ بامداد حتی ایام تعطیل
به دلیل شلوغی خطوط در صورت شنیدن صدای بوق اشغال مجددا تلاش نمایید


4.7 از 5

دیدگاه خود را بنویسید


اولین دیدگاه را شما برای این مطلب ثبت کنید