آیدانیتو > مبدل پوشی
سایر انحرافات جنسی

مبدل پوشی





 

مبدل پوشی

مبدل پوشی یک انحراف جنسی و حالتی است که فرد همیشه به واسطه پوشیدن لباس های جنسیت دیگر شدیداً از نظر جنسی تحریک می شود. مبتلایان به این اختلال در جنبه های مختلف فردی و اجتماعی زندگی دچار مشکل هستند. روانشناسان و روانپزشک ها زمانی مبدل پوشی را در یک فرد تشخیص می دهند که عملکردش به واسطه این انحراف جنسی در حوزه های مختلف زندگی دچار اختلال شده باشد.
مبدل پوشی نوعی یادگارخواهی است (در اینجا شی مورد علاقه فرد برای تحریک جنسی، لباس است). یک مرد مبدل پوش ترجیح می دهد که لباس های زنانه بپوشد و یک زن مبدل پوش، با علاقه، لباس های مردانه می پوشد. اما آن ها نمی خواهند جنسیت خودشان را تغییر دهند.
بیشتر آن ها در درون احساس نمی کنند که به جنسیت مخالف تعلق دارند، اما مردهای مبتلا به مبدل پوش ممکن است تحت استرس شدید یا احساسات آزار دهنده دیگر احساس کنند که جنسیت خودشان را نمی خواهند.
مردهایی که لباس زنانه می پوشند، معمولاً این رفتار را در اواخر کودکی شروع می کنند. چنین رفتاری اغلب همراه با تحریک جنسی شدید است. ممکن است گاهی اوقات مبدل پوش ها به دلیلی جز تحریک جنسی لباس های جنس مخالف را بپوشند. مثلاً ممکن است آن ها به منظور کاهش اضطراب، برای آرامش یا صرفاً یک تجربه و آزمایش اینکه چقدر زنانه یا مردانه هستند، این کار را انجام دهند.
گاهی اوقات مردان مبدل پوش، در دهه 50 یا 60 زندگی دچار اختلال جنسیتی می شوند و ممکن است اقدام به تغییر جنسیت کنند. به طور کلی این وضعیت در میان مردها شایع تر از زنان است.
 

تشخیص مبدل پوشی

متخصصان زمانی مبدل پوشی را یک اختلال می دانند که:

  • فردی به صورت مداوم و خیلی شدید با پوشیدن لباس های جنسیت دیگر از نظر جنسی تحریک یا ارضا بشود.
  • فرد مضطرب و آشفته شده باشد، عملکردش در حوزه های تحصیلی، شغلی و روابط خانوادگی و دوستانه اش مختل شده باشد.
  • این حالت به مدت 6 ماه یا بیشتر تجربه شده باشد.

 

 

دلایل مبدل پوشی

دلایل متعدد و متنوعی برای مبدل پوشی وجود دارند. اما معمولاً ریشه  این وضعیت در دوران کودکی و نوجوانی است.
به عنوان مثال ممکن است یک پسر نوجوان یک بار پوشیدن لباس زنانه را تجربه کند و بعد به علت لذت بخش بودن چنین تجربه ای به این کار ادامه بدهد. اما دلایل این لذت ناخودآگاه باقی می مانند. اگر این عادت تا زمان بزرگسالی ادامه پیدا کند، می تواند به اختلال تبدیل شود. از آنجایی که آدم های مختلف ویژگی های متفاوتی دارند، دلایل متفاوتی هم برای مبدل پوشی وجود دارند.

درمان مبدل پوشی

معمولاً مبدل پوش هایی که وارد فرایند درمان می شوند، توسط یکی از اطرافیان، مثلاً همسر یا افراد خانواده به دنبال روش های درمانی می آیند. بعضی هم برای حل مشکلات دیگری مثل افسردگی یا اعتیاد به مواد مخدر به یک روانپزشک یا روانشناس مراجعه می کنند.
نمی توان گفت که هر فرد مبدل پوشی نیازمند درمان است. درمان فقط وقتی آغاز می شود که فرد از وضعیتش اظهار ناراحتی کند، از نظر روانی آسیب ببیند و عملکردش در حوزه های مختلف زندگی تحت تاثیر مبدل پوشی قرار گرفته باشد.
درمان مبدل پوشی معمولاً توسط یک روانشناس یا روانپزشک انجام می شود و شامل روش هایی مثل دارودرمانی و جلسات روان درمانی است.

مشاوره جنسی در آیدانیتو

آیدانیتو یک فضای هوشمند آموزش و مشاوره است. مشاوران حرفه ای و باتجربه آیدانیتو در زمینه های مختلف خانواده، تحصیلی، شغلی، نظام وظیفه، مهاجرت و…به مخاطبان مشاوره می دهند. مسائل و مشکلات جنسی هم از جمله پرتماس ترین موضوعات مشاوره تلفنی هستند.
مشاوره جنسی در آیدانیتو بر مشکلات زناشویی، روش های درمان انواع اختلالات زناشویی مثل دیر انزالی، زود انزالی، اختلال نعوظ و…، سلامت جنسی، تربیت جنسی، راهکارهای درمان انحرافات جنسی ای مثل کودک آزاری، یادگار خواهی، مازوخیسم، سادیسم، مبدل پوشی و…متمرکز است.
در ادامه مطالعه‌ی مقاله‌ی انواع انحرافات جنسی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.
در صورتی که شاهد نشانههای مبدل پوشی در خودتان یا یکی از نزدیکانتان هستید، برای اطلاع از روشهای درمان این انحراف با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.

 


0 دیدگاه در “مبدل پوشی

  1. farnoosh گفت:

    با سلام
    شماره تلفنی که نوشته اید متاسفانه مشکل داره لطفا راهنمایی کنید

    1. آیدانیتو گفت:

      سلام دوست عزیز
      با شماره 9099071974، از طریق تلفن ثابت و با شماره ۰۲۱۴۲۲۵۸، از طریق موبایل تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *