انتخاب رشته هنر

دفترچه انتخاب رشته هنر






دفترچه هنر

کنکور سراسری ورودی دانشگاه ها همواره از جمله مهم ترین آزمون هایی به حساب می آید که اکثریت قریب به اتفاق مردم طعم شرکت در آن را حداقل یک بار چشیده اند. آزمونی سرنوشت ساز که می تواند زندگی و آینده فرد را تحت الشعاع خود قرار دهد. همان طور که می دانید ثبت نام در آزمون سراسری معمولاً در ماه دهم یا یازدهم از سال شمسی صورت می گیرد. در سال 97 نیز با نزدیک شدن به این ایام کلیه داوطلبان و متقاضیان شرکت در کنکور سراسری انتظار مشاهده دفترچه ای دقیقاً مشابه دفترچه های منتشر شده در طی سال های گذشته را در سایت سازمان سنجش آموزش کشور داشتند. اما به یک باره فنری مبنی بر ایجاد تغییرات اساسی در کنکور اساسی و نحوه برگزاری آن شوک عجیبی را به آن ها وارد کرد. همان طور که در جریان هستید هر ساله افراد بسیاری به قصد شرکت در آزمون سراسری اقدام به ثبت نام در آن می کنند. در نتیجه، ایجاد تحولات و تغییرات مهم و اساسی در آن داوطلب را سردرگم کرده و علامت سؤال های بسیاری را در ذهن وی به وجود می آورد.
این تغییر مهم حکایت از این دارد که امکان ورود و ادامه تحصیل در حدود 85 درصد از رشته های تحصیلی دانشگاهی برای داوطلبان به صورت بدون آزمون فراهم شده است. به عبارت دقیق تر هر فرد بر طبق سوابق تحصیلی خود در دوران سوم متوسطه امکان ادامه تحصیلات خود را در دانشگاه دارد. در بین گروه آزمایشی مورد توجه متقاضیان و داوطلبان می توان از گروه هنر نام برد. در این مطلب به طور جامع و مفصل توضیحاتی را پیرامون دفترچه هنر در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم. پس ما را همراهی کنید تا اطلاعاتی ضروری را در رابطه با دفترچه هنر به دست آورید.

فصل نخست دفترچه انتخاب رشته هنر

اولین فصل از دفترچه رشته هنر به ذکر فرایندها و عملیات لازم جهت پذیرش و سنجش دانشجویان صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی پرداخته شده است. در بین این اقدامات تعریف شده می توان از آماده کردن کلیه مدارک درخواستی و ارائه درخواست ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه و مطالعه جزء به جزء و دقیق دفترچه هنر نام برد. اما در این میان شاهد ارائه توضیحاتی ضروری در رابطه با شرایط در نظر گرفته شده برای انتخاب رشته گروه هنر نیز هستیم.

فصل دوم دفترچه انتخاب رشته هنر

در میان شاخص ترین و مورد توجه ترین موارد گفته شده در بخش دوم از دفترچه رشته هنر می توان از شروطی بسیار مهم جهت ادامه تحصیل در انواع دوره های مختلف تحصیلی من جمله روزانه و شبانه یاد کرد. به علاوه توضیحاتی مفصل راجع به ملاک ها و معیارهای از قبل تعیین شده جهت انتخاب رشته هنر نیز در این بخش قابل ملاحظه و مطالعه هستند. در انتهای این بخش با جداولی مواجه می شویم که لیست کامل مراکز دانشگاهی پذیرنده رشته های مختلف گروه آزمایشی هنر به عنوان گروه آزمایشی مشهور و شناخته شده همراه با ظرفیت پذیرش آن ها در دوره بدون آزمون دیده می شود.
در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با محتوای دفترچه انتخاب رشته هنر می توانید با مشاوران آیدانیتو تماس حاصل فرمایید.

فصل سوم دفترچه انتخاب رشته هنر

در بخش آخر از دفترچه انتخاب رشته هنر به بحث حداقل کارایی اعضاء در انواع رشته های تحصیلی گروه هنر همچون نوازندگی موسیقی جهانی، مجسمه سازی، طراحی صنعتی، طراحی پارچه، کاردان فنی معلم گرافیک، لباس و مرمت آثار تاریخی، سینما، نمایش، باستان شناسی و مردم شناسی پرداخته شده است. برای کسب اطلاعاتی دقیق در این رابطه می توانید با مشاوران کاردان و خبره آیدانیتو تماس بگیرید. علاوه بر این، مواردی همچون آدرس اینترنتی کلیه دانشگاه های پذیرنده، خوابگاه های دانشجویی و همین طور امکانات رفاهی در نظر گرفته شده در دانشگاه ها برای دانشجویان در این قسمت از دفترچه انتخاب رشته هنر آورده شده است.
 در این مقاله به تحلیل و بررسی دفترچه انتخاب رشته هنر پرداختیم. پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات جامع تر سری هم به مقاله انتخاب رشته کنکور هنر بزنید.
مشاوران آیدانیتو می توانند اطلاعات جامع و کاملی را در رابطه با دفترچه انتخاب رشته هنر را در اختیار شما قرار دهند. در صورت نیاز می توانید با آن ها تماس بگیرید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *