اضطراب و استرس

نگرانی






 


نگرانی

چه چیزی شب ها شما را تا دیر وقت بیدار نگه می دارد؟ فکر کردن در مورد مشغله های کاری؟ مشکلاتی اقتصادی؟ نگرانی در مورد فرزندان؟

پژوهش ها نشان می دهند که اکثر مردم دنیا نگرانی های زیادی دارند. نگرانی هایی که بیشترشان خارج از کنترل ما هستند و فکر کردن به آن ها فقط باعث غصه و ناراحتی می شود. نتایج تحقیقی در کشور انگلستان، در مورد نگرانی، نشان می دهد که نگرانی می تواند نتایج طولانی مدت، آسیب زا و مزمنی داشته باشد و بر سلامتی تأثیری منفی بگذارد.

اما چطور می توان نگرانی را متوقف کرد؟ در این مقاله به راهکارهایی برای کاهش نگرانی می پردازیم:

ساعت خوابتان را تغییر بدهید

اگر تمایل دارید که شب ها تا دیروقت بیدار بمانید، ممکن است با این کار نگرانی های درونی تان را تقویت کنید. آدم هایی که شب ها تا دیروقت بیدار می مانند و دچار کم خوابی هستند، بیشتر از دیگران نگران می شوند و افکار منفی زیادی دارند.

آن ها اغلب نگران آینده هستند و در گذشته باقی مانده اند. در نتیجه احتمال ابتلا به افسردگی، اضطراب، استرس پس از سانحه و اختلال وسواسی- اجباری در این افراد بیشتر است.

به آرامی نفس بکشید

نفس کشیدن عمیق به عنوان روشی برای کاهش استرس و اضطراب شناخته می شود. برای مقاله با نگرانی، کاملاً با دهان نفس تان را بیرون بدهید و به اندازه شمردن از یک تا چهار، هوا را از راه بینی وارد بدنتان کنید. بعد به مدت هفت ثانیه نفس تان را نگه دارید و به مدت هشت ثانیه از طریق دهان آن رو بیرون بدهید.

تنفس عمیق و مضطرب شدن هم زمان، امکان پذیر نیست. اگر این تکنیک را روزی دو بار انجام دهید، تأثیر مثبت آن را بر استرس هایتان تجربه می کنید.

به طبیعت بروید

راه رفتن در جنگل و گوش دادن به صداهای طبیعت می تواند استرس را کاهش دهد. پژوهش ها نشان می دهند که حضور در طبیعت واقعاً خاصیت درمانی دارد و استرس های روانشناختی را کاهش می دهد.

زندگی شهری یک عامل مهم در تجربه استرس های کوچک و بزرگ است و جدایی از آن، هر چند وقت یک بار، به میزان قابل توجهی نگرانی ها را کاهش می دهد.

نگرانی هایتان را بنویسید

نوشتن در مورد استرس ها و نگرانی ها به افراد کمک می کند تا خودشان را برای مدتی از افکار منفی تخلیه کنند. هر روز مدت زمانی را به نوشتن اختصاص بدهید و همه چیزهایی را که موجب آزارتان می شوند روی کاغذ بیاورید. این کار ذهن شما را سبک می کند و به شما آرامش می دهد.

ورزش کنید

ورزش کردن و فعالیت های بدنی، مزایای بسیاری دارد و به عنوان یک روش جدی برای درمان یا تعدیل مشکلات روانشناختی توصیه می شود. افسردگی ها و اضطراب های جدی و عمیق با ورزش، به تنهایی، درمان نمی شوند اما یک برنامه ورزشی منظم، می تواند استرس ها را به میزان قابل توجهی کاهش بدهد.

شکلات بخورید

اگر چه شکر می تواند قند خون را خیلی بالا ببرد و بعد سقوط کند، تحقیقات متعددی به این نتیجه رسیده اندکه یک شکلات کوچک برای مقابله با نگرانی ها مفید است. شکلات تلخ، سیستم عصبی شما را آرام می کند.

کسانی که به مدت دو هفته، هر روز، یکی و نصفی شکلات تلخ می خورند، هورمون های استرس شان کاهش پیدا می کند.

بافندگی را یاد بگیرید

مشغول نگه داشتن دست هایتان، ذهن شما را از نگرانی رها می کند. بافتن یکی از کارهایی است که هم زمان ذهن و دست ها را درگیر می کند و همین موجب آرامش می شود..

در ادامه مطالعه مقاله «مهارت های کنترل استرس» را به شما پیشنهاد می کنیم.

برای آگاهی از بهترین راهکارها برای مقابله با نگرانی، با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.

 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *