آیدانیتو > ترساندن کودک
ترس در کودکان

ترساندن کودک





 

ترساندن کودکان

والدین زیادی وجود دارند که به دلایل مختلفی فرزندشان را می ترسانند. بعضی از آن ها این کار را با اشاره به شخصیت های خیالی ترسناک انجام می دهند. برخی کودکان را از تنبیه می ترسانند و عده ای تهدید می کنند که اگر کودک کار اشتباهی انجام دهد، او را ترک خواهند کرد.
دلیل ترساندن کودکان هر چه که باشد، این کار را توجیه نمی کند. اگر شما کودکتان را بترسانید، ممکن است منجر به مشکلات روانی و عاطفی زیادی در او بشود.
کودکان از شما بی‌تجربه‌تر هستند. شما نباید از این واقعیت به نفع خودتان استفاده کنید و به منظور کنترل آن ها هر رفتاری انجام بدهید. اگر شک دارید که ترساندن کودک کار اشتباهی است، حتماً این مقاله را بخوانید. در اینجا به آثار منفی ترساندن کودکان می‌پردازیم:

کمبود اعتماد به نفس

ترساندن کودک می تواند منجر به کاهش اعتماد به نفس او بشود. وقتی شما کودکی را می ترسانید، ترسی غیر ضروری در ذهنش شکل می گیرد.
این ترس ممکن است فقط محدود به چیزی که مدنظر شما است، نشود و گسترش پیدا کند و کودک را از هر چیز مرتبطی بترساند. کودکی که بیش از حد بترسد، اعتماد به نفس کافی برای انجام فعالیت ها و کارهای اجتماعی ندارد و ممکن است منزوی شود.

ناامنی احساسی

وقتی کودکی ترسانده شود، احتمال دارد حتی با وجود حضور پدر و مادر در کنارش، دچار احساس عدم امنیت عاطفی و احساسی شود. چنینی حالتی می تواند در آینده تبدیل به افسردگی و اضطراب شود. این خیلی مهم است که نگرش ذهنی یک کودک به جهانی که در آن زندگی می کند مثبت  باشد.

اضطراب جدایی

والدین زیادی برای ترساندن کودک او را تهدید می کنند که اگر گریه کردنش را متوقف نکند و غذایش را نخورد، خانه را ترک خواهند کرد و هرگز باز نخواهند گشت. این روش بسیار خطرناک است و موجب ایجاد اضطراب جدایی در کودک می شود. چنین کودکانی همراه با یک ترس همیشگی رشد خواهند کرد.
 

 

 پرورش افکار منفی

ترساندن کودکان می تواند موجب رشد و پرورش افکار منفی در ذهن آن ها بشود. یک کودک کم سن و سال تر از آن است که بتواند دلیل رفتارهای شما را درک کند. آن ها مستقیماً رفتارهای شما را قبول می کنند و افکار منفی را در خودشان پرورش می دهند. وقتی کودکی بترسد، احتمالاً نوع روابطش با دیگران هم منفی می شود.

مشکلات عاطفی

کودکی که بترسد، این ترس را با خودش به موقعیت های مختلف زندگی می برد. ممکن است وقتی که بزرگ می شود، فکر کند این ترس از بین رفته است اما واقعیت این است که ترس در ناخودآگاه او باقی می ماند و هر زمان با محرک یا عامل ترسِ آشنایی مواجه شود، حتی اگر پیر شده باشد، ترس های دوران کودکی باز می گردند.
 با آگاهی نسبت به آثار منفی ترساندن کودک ، بهتر است به فکر روش های خلاقانه و راه حل های نوآورانه تری باشیم و برای تنبیه کودک یا تشویق او به انجام کاری، هرگز او را نترسانیم

مشاوره کودک تلفنی در آیدانیتو

مشاوره کودک هم مثل انواع دیگر مشاوره، به روش های حضوری و غیرحضوری ارائه می شود. مشاوره کودک تلفنی طرفداران زیادی دارد و بسیاری از والدین ترجیح می دهند که برای دریافت خدمات مشاوره روانشناسی کودک از تلفن استفاده کنند.
آیدانیتو یک فضای هوشمند آموزش و مشاوره است. مشاوران متخصص و با تجربه آیدانیتو با توجه به رشته تحصیلی و تجربیات کاری شان، این توانایی را دارند که در زمینه های مختلف خانواده، اختلالات روانی، ازدواج، طلاق، اعتیاد، فرزند پروری، کودک و نوجوان، مسائل جنسی، تحصیلی، شغلی، مهاجرت، کسب وکار، نظام وظیفه و…. به مخاطبان مشاوره تلفنی می دهد.
اگر به دنبال مشاوره روانشناسی کودک هستید، می توانید بامشاوران آیدانیتو تماس بگیرید. گاهی اوقات نتیجه ترساندن کودکان، اختلالات و بیماری های روانی شدیداً آسیب زایی است.
استفاده از خدمات مشاوره کودک تلفنی به والدین کمک می کند تا از بهترین روش های درمان این اختلالات آگاه شوند.

چرا مشاوره تلفنی؟

شاید این سؤال برای شما هم پیش آمده باشد که دلیل استقبال روز افزون افراد جوامع از مشاوره های غیر حضوری مثل مشاوره تلفنی چیست. در پاسخ به این سؤال می توان گفت که در دنیای امروز، مشاوره تلفنی مزایای فراوانی دارد. مزایایی مثل:

  • کم هزینه تر و مقرون به صرفه تر بودن نسبت به مشاوره های حضوری
  • پاسخگو بودن در مواقع بحرانی که دسترسی به مراکز مشاوره حضوری امکان پذیر نیست
  • صرف زمان کم تر نسبت به مشاوره های حضوری
  • عدم افشای هویت و اطلاعات شخصی

 در این مقاله به موضوع ترساندن کودک پرداخته ایم.در ادامه، مطالعه‌ی مقاله‌ی انواع کودک آزاری را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

آیا کودکتان را می ترسانید؟ آیا از ترساندن کودک به عنوان یک روش تربیتی استفاده می کنید؟ فهمیده اید که این روش عواقبی جبران ناپذیر دارد؟ نگران سلامت روانی فرزندتان هستید؟

با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.

 

 


1 دیدگاه در “ترساندن کودک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *