مجموعه مامایی

کارشناسی ارشد رشته مامایی






ارشد مامایی

رشته مامایی یکی از آن رشته های پرطرفدار گروه علوم پزشکی است که حیطه فعالیت گسترده ای نیز دارد. این رشته در مقطع کارشناسی ارشد نیز ارائه می شود و ما قصد داریم در ادامه شما را با ارشد مامایی آشنا کنیم. مامایی شغلی بسیار مهم است زیرا با سلامت جنین و مادر در ارتباط است. هر چند که زمینه فعالیت رشته مامایی در این حد خلاصه نمی شود و متناسب با زمینه مهارت هر ماما دامنه فعالیت او نیز گسترده تر می شود. یکی از راه های افزایش مهارت در زمینه مامایی تحصیل در مقطع ارشد است.

کارشناسان ارشد مامایی علاوه بر آن که در زمینه سلامت مادر کودک، مراقبت های دوران بارداری و زمینه بهداشت بلوغ فعالیت دارند می توانند به مشاوره قبل و بعد از ازدواج و ارتقاء سلامت عمومی نیز تلاش کنند. رشته مامایی به دلیل ارتباط مستقیم با مراجعین که اکثراً زنان باردار هستند حساسیت بالایی دارد و داشتن صبر و حوصله و روابط اجتماعی بالا و توان روحی و جسمی کافی در کنار دانش کافی امری مهم و ضروری است. در ادامه به معری ارشد مامایی می پردازیم و از معرفی گرایش های ارشد مامایی تا معرفی منابع ارشد مامایی همراه شما هستیم.

گرایش های ارشد مامایی

مجموعه مامایی یکی از مجموعه رشته های وزارت بهداشت است که شرکت در آزمون و تحصیل آن نیز دارای شرایط خاص است. اگر قصد شرکت در آزمون ارشد مامایی را دارید، باید مدرک دوره کارشناسی مامایی یا پرستار ماما باشد زیرا تنها مدارک مورد قبول برای وزارت بهداشت برای تحصیل در ارشد مامایی مدارک فوق می باشد. مجموعه ارشد مامایی دارای دو رشته است که شامل مامایی و مشاوره در مامایی است. افرادی که تمایل دارند در رشته مشاوره مامایی تحصیل کنند توجه داشته باشند که تنها مدرک مورد پذیرش کارشناسی مامایی است.

کارشناسی ارشد مشاوره در مامایی بیشتر در زمینه مشاوره قبل از ازدواج و آموزش تنظیم خانواده فعالیت دارد، هر چند که فارغ التحصیلان ارشد مشاوره از مامایی می توانند در مراقبت های دوران بارداری نیز فعالیت داشته باشند.

منابع ارشد مامایی

وقتی صحبت از ارشد مامایی و تحصیل در آن می شود ناخواسته صحبت از آزمون کارشناسی ارشد مامایی نیز می شود زیرا تنها راه ادامه تحصیل در مامایی شرکت در آزمون ارشد وزارت بهداشت است. به این منظور شما باید منابع ارشد مامایی را بررسی کنید و بهترین آن ها را انتخاب کنید. دروس امتحانی و ضریب دروس برای دو رشته مجموعه مامایی متفاوت است در جدول زیر دروس امتحانی و ضرایب آن ها را برای مجموعه مامایی آورده ایم.

انتخاب منبع برای ارشد مامایی 98 کاری بسیار دشوار است زیرا منابع بسیار متنوعی وجود دارد. از این رو پیشنهاد می کنیم برای انتخاب منابع با هدف خود با مشاوران آیدانیتو مشورت کنید تا بهترین منابع را به شما معرفی کنند.

دروس امتحانی

ضریب دروس برای مامایی

ضریب دروس برای مشاوره مامایی

بارداری، زایمان و بیماری های زنان

4

3

بهداشت، تغذیه مادر کودک و تنظیم خانواده

2

3

نوزادان و مراقبت های مربوطه

2

2

جنین شناسی

1

0

بیماری های داخلی و جراحی

1

0

روانپزشکی در مامایی و اختلالات جنسی

0

2

زبان عمومی

2

2

در این مقاله به تحلیل و بررسی ارشد مامایی پرداختیم. پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات جامع تر سری هم به مقاله مامایی بدون کنکور بزنید.
اگر شما نیز جزء داوطلبان شرکت کننده در آزمون ارشد رشته مامایی هستید، پیشنهاد می کنیم برای اطلاعات بیشتر در زمینه انتخاب رشته با مشاوران آیدانیتو تماس بگیرید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *